18 év után először

Helló fiúk, szia lányok!

Kikerült hát a beszélgetés. Innen már nincs visszaút :-D
Ha van kérdés amire nem kaptatok választ írjátok meg :-)

Hajrá GS!

  Number of comments - 11
 • 11.

  Magam és a kollektíva nevében köszönjük minden kedves érdeklődőnek aki rászánta az egy órát, és megnézte a beszélgetést :-)

  Köszönöm Gábornak a lehetőséget, hogy elmondhattam :-)

  És köszönöm NEKTEK a támogatást és a részvételt. Mint minden ami a köznek szól, úgy a GS mozgalom sem létezne nélkületek :-)

  Ígérem nem maradok szótlan a következő 36 évben :-D

  Hajrá GS!

  UI.: Viszlát, és kösz a halakat!

 • 10.

  Érdekes volt. Már biztos nem új ötlet, és biztos nem ez a legjobb helye, de én a legfrissebb 100-at (ami amúgy kurvajó, csak mégkurvajobb lehetne) 24h -ra cserélném, és máris kezelve lenne a dolog, hogy lemaradunk, ha nem nézzük napi 5x. Egyénként volt sok új az interjúban, pacsi érte.

 • 9.

  Remek riport az alkotóval... Köszi Kálmán, hogy megalkottad ezt az oldalt! :) Régóta vagyok felhasználója és több hangszert is köszönhetek ennek a zseniális oldalnak. Minden elismerésem, csak így tovább! ;) Hajrá GS!

  Eredeti bejegyzés megtekintése

 • 8.

  Örülök, hogy 12 éves tagságom után arcot és hangot is tudok kapcsolni Kálmánhoz. :) Személy szerint nagyon hálás vagyok és köszönet az oldalért! Az előttem szólókhoz hasonlóan a reggeli kávé elengedhetetlen kelléke a 100 legfrissebb végigpörgetése. És persze lefekvés előtt is rákukkantok. :)

 • 7.

  Bocs, hogy ide írom-ha bocs-de jó lenne egy tematikus, átlátható zenészkereső! Nem írom ide, hogy honnan kell leszedni a mintát, de szívesen megosztom privátban, ha ez érdekel valakit rajtam kívül.

 • 6.

  Megnéztem. Olyan volt, mint amikor eladok/veszek és bár az anyagiak már gazdát cseréltek, de még másfél óra múlva is megy a duma és nem fogynak el a közös pontok, pedig soha nem is láttuk egymást. Szóval jó volt ilyesmit hallgatni!

 • 5.

  Szupi! Uraim, nagyon nagy köszönet ezért (is)!
  Főleg, hogy Kálmánról még azt sem tudtam hogy néz ki. ☺ Arcot és hangot kapott a név! Sexy, ez egy igazán jó ötlet volt! THX!

 • 4.

  Nagyon jó volt meghallgatni/megnézni ezt a videót. Köszi, hogy összehoztad Gabi! Sok emlék és ˝fíling˝ beugrott a fejembe, amikről beszéltek.. A Legfrissebb100 nézegetése a kávé mellé, az ismerősök szerzése, új cuccok megismerése és megszerzése.. :) És a haveri kapcsolatok, hiszen például mi is így találkoztunk Gabi, amikor jöttél hozzám egy Ibanez SRC6-ért.. :) Köszi Kálmán az oldalt, ezt az interjút! Minden bajával, bug-jával együtt a mindennapi gitároséletem része, ez tuti! Emlékszem, amikor regisztráltam először (sajnos egy újraregisztrálásra kényszerültem anno) talán 100-150 gitár, összesen 250 hirdetés lehetett az oldalon.. Azóta se marad el egy nap sem a böngészés.. ;)

 • 3.

  Ha mindenki meghallgatná negyed annyi lenne a kérdés az üzenőfalon ☺

 • 2.

  Öröm volt ez a beszélgetés! Nyáron folytatjuk a kirántotthúsozást!

 • 1.

  Sokan kritizáltuk/kritizáljuk sok mindenért a GS-t az évek alatt. Tényleg voltak rosszabb időszakok, tényleg okozott és okoz néha még ma is sok fejfájást. De az vitathatatlan, hogy nagyon sokunknak iszonyatosan nehéz lenne, ha holnap egyszer csak nem lenne. Az, hogy nonprofit egy korábban számomra - és szerintem sokak számára - ismeretlen információ volt, bár persze az üzleti modellből (vagy a hiányából) sejthető volt. Mindenesetre köszi szépen a rengeteg munkát.