TAMA 839 - Állvány

Price: 35251 Forint (€91)
Release/Production Year: 2024
Place/Nature of Purchase: Muziker
10
Total Score

Technical Features (Basic Information and Design)

Tama gyártmány, de Ibanez néven is forgalmazzák (lényegében a matrica más rajta), Kínai, de japánnak néz ki. Egy igazi, ˝békebeli˝ állvány. Masszív, minden bilinccsel, csavarral megoldva, tökéletes krómozás, 2,5 kg súly. Ez nem billen föl, ha ugrálnak a színpadon. Nagyon jól állítható, minden irányban, magasság, tartók egyaránt, így ˝ferde˝ testű gitárokhoz is rögzíthető.
10

Sound, Audio Characteristics

Nincs hangzása, ez egy állvány. De biztos jól szól, ha mondjuk, ütögetem, ezért 10 pont.
10

Quality, Performance

Nagyon szépen kidolgozott darab, konkrétan jó ránézni. Nem szívesen rakja rá az ember a hangszert, mert akkor nem látszik az állvány. Lehet, hogy akkor is vennék egy ilyet, ha nem lenne gitárom. Konkrétan megfogod, és azt mondod, hú.
10

Reliability and Durability

Egyértelműen strapabíró. Masszív, nehéz, nem billeg. Minden csavarral és bilinccsel van megoldva, semmi gyanús forrasztás, labilis alkatrész.
10

General Impressions

Elektromos gitárhoz és banjohoz fogom használni. Kellett egy olyan állvány, ami a nyakat is tartja (tulajdonképpen védi attól, hogy nyaknál meglökjék a hangszert, ami az ˝A˝ állványoknál sajnos veszély). Masszív, stabil, nem könnyű föllökni, biztonságban rá tudom tenni a hangszert. Az ára sajnos borzalmas, de ha azt nézzük, hogy mennyi a hangszer ára, amit ráteszek, akkor mindjárt nem is olyan drága.
10