JOYO JW 03 - Vezeték nélküli rendszer

Price: 20900 Forint (€55)
Release/Production Year: 2023
Place/Nature of Purchase: Muziker
9.2
Total Score

Sound, Audio Characteristics

Próbáltam a rendszert kábellel, utána ezzel a vezeték nélküli motyóval, nem hallottam különbséget. Nem zajos, szépen folyamatosan viszi át a hangot. Egyszer tapasztaltam, hogy megszakadt, de, mint kiderült az a hosszabító kábel hibája volt, amit én gyártottam, azért, hogy ne kelljen a földön lévő splitterbe dugni a vevő részt, hanem az asztalon lehessen. Szóval tudja, amit kell.
10

Quality, Performance

Jók a jackdugók rajta, nem forog el, stabilan áll az aljzatban. Egyszeű felépítésű szerkezet, nincs túlbonyolítva és nem néz ki sz@rul a gitárban sem.
9

Technical Features (Basic Information and Design)

Gyártói leírás:
2.4GHz Wireless audio adó-vevő hangszerekhez. Magas bemeneti és alacsony kimeneti impedanciával
Delay idő: 20 m, Válaszfrekvencia: 10Hz-22KHz+-1dB
Torzítás:
9

General Impressions

Ennyi pénzért ilyen cuccal még nem találkoztam. Vannak árkategóriájában más márkától is, de a felhasználói kommentek alapján azok ˝olyanok˝ is. Egyszerű a kezelése, jól néz ki, teszi a dolgát, csak ajánlani tudom.
9

Reliability and Durability

Jó hogy lehet állítani a jack pozícióját, így nincs útban akkor sem, ha az aljzat a gitár alján vagy éppen strat esetében elől helyezkedik el. Így nem kell kivenni, ha a hangszert leteszem az állványra, mindenhol megfelelően elfér. Ha így nem csapod oda sehova, nem töröd össze. ˝Gyárilag˝ töltött állapotában 2 hetet bírt az akksi, a feltöltés után megint eltelt két hét, de még nem merült le. (napi kb 1 óra használat mellett)
9