Multi effects » Multi-effect processor » BOSS »     |   ALL from BOSS »

BOSS GT Pro multi-effect processor

FOR SALE

Item number: "549484"   July 22, 2021, 4:20 am


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Advertiser : D.Tom
Phone : +36204096226
Town : Kóny | Map ->

Price: € 432
150 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Eladó a címben említett multieffekt. Megkímélt kitűnő állapotú nagyon nagy tudású cucc (made in Japan).Jár hozzá a gyárilag hozzá illesztett vezérlő pedál is (Roland fc 200), illetve adok hozzá külön adathordozón egy Rock pack és egy Metal pack csomagot, ezeket külön vásároltam hozzá,(mindegyik csomagban 20 preset található) Érdemes utánanézni a neten,élőben vagy stúdióban egyaránt használható, gyakorlatilag a mindent is beállíthatod rajta :)
Csak addig eladó amíg a kiszemelt cucc megvan. Magyar nyelvű használati útmutató letölthető hozzá. Leginkább a személyes megtekintést kipróbálást javaslom de a postai küldés is megoldható. Csere beszámítás most nem kivitelezhető és nem alkuképes!! A postai küldés esetén a küldés díja benne van az árban.BOSS GT-100 - Multieffekt processzor BOSS GT-100 - Multieffekt processzor read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits

BOSS GT-100 - Multieffekt processzor§Multi-effect processor§§Multieffekt Prozessor BOSS GT-100 - Multieffekt processzor§Multi-effect processor§§Multieffekt Prozessor read the test »
Full points in the review: 9.2 ponits

BOSS Gt-5 - Multieffekt processzor BOSS Gt-5 - Multieffekt processzor read the test »
Full points in the review: 9.2 ponitsYou can read all the reviews from our members here »