Ak je zapnuté, zoznamy (novinky, komunita, vyhľadávanie...) pri posúvaní samy načítajú ďalšiu časť. Ak je vypnuté, ďalšie načítaš tlačidlom na konci zoznamu. Toto zariadenie si nastavenie zapamätá.