Music Media » Mi lesz veled rockzene? - 1. rész » Hírek » Music Media

2016.11.23. 21:44:40 - Hír beküldője: golya

Music Media » Mi lesz veled rockzene? - 1. rész » Hírek » Music Media
    Number of comments - 7
  • 7.

    Tovább megyek, de ne vegyétek komolyan: a Rock zenének az tenne a legjobbat, ha tiltanák, az azt hallgató gyerekeket büntetnék, rendőrök oszlatnák vízágyúval a koncerteket. A rock lázadás/tiltás nélkül csak fing a hurrikánban. Most garantálnám, hogy exponenciálisan nőne a rockrajongók száma. Mick Jagger maga volt az ördög annak idején, most meg már csak egy túlpörgött nagypapa, persze ennek ellenére még mindig fergeteges, de már nem tudja sugározni azt a fergeteges rendszerutálatot, mint 40 éve. Egyébként pont ezért visszásak nekem a régi rendszerben sikeres zenekarok, nem példálózok, pedig jelentős részüket szeretem. De ez a saját problémám, nem ítélkezhetek senki felett.

    Már nem ez a menő, nem a motoros banda vagy a hot rodos szakállas zztop, hanem a szolis IQ bajnok csaj lamborghini aventador motorházán öö illetve csomagtartóján vonaglás, fedetlen testtel.

    csak írva gondolkodtam

  • 6.

    A rock és minden váljafa mindig is underground volt. Sokaknak az fáj, hogy régen divat volt, és akkor jól megéltek belőle, most meg nem, és ezért mindenki más a hibás, persze nem ők. Alapvetően ha élő hangszeres zenéről van szó, értem a hőbörgést, hogy baj van a médiában. Azért lehetne tenni. De a rockot nem kel belekeverni. Attól nem lesz jobb, ha a csapból is ez folyik. Sőt.

  • 5.

    A Lori haja legalabb jol megnott, ami jelen esetben jot jelent...

  • 4.

    Orosz L ! Nagyon jól írtad le a ˝médiát˝ , mert csak így helyes ... többes szám nem létezik :) Van egy ilyen video , nem tudom láttad már ....??

  • 3.

    Szerintem egy irányzatnak az tesz a lehető legjobbat, ha kikerül a fősodrású ízlésből, médiából. Leveszi így a kezét róla a közízlésnek való megfelelési kényszer, és elindul a saját útján, kifejlődve a lehető legmívesebb formájába. A rock, a blues, a jazz, ne is legyen ott a fő csapáson, mert fos lesz belőle. És itt nem csak az irányzatról van szó, hanem a benne szereplő zenészekről. Ha nem fekszenek le a közízlésnek, jót fognak produkálni. Szárnyaljanak a zenészek, ne kerüljenek kalitkába, a médiába, mittudoménbárhova.

  • 2.

    Megváltoztak a zenehallgatási szokások. Megváltoztak a szórakozási szokások. Megjelent vagy 20 éve az internet. Régen a klubok közösséget építettek. Ma erre ott a net... stb stb. Ja... plusz a profibbak gázsiját sem termeli ki senki, pláne, hogy csak nagyobb nevekre fizetnek a látogatók belépőt. Erre telik. Szóval nem olyan egyszerű ez, és nem a zenéről van szó első sorban. A ˝lázadó˝ középiskolás generáció sem disco-zenét játszik, hanem rockot vagy bluest. Az osztálytársaik (egy ideig) biztosítják is a közönséget. Ezzel nincs baj. Na itt kéne a médiának belépni és a képzett szakemberek részéről is a támogatást nyújtani.Na nem utánzós megasztár szupergagyi műsorokkal. Hanem megkeresni a tényleges x-faktort a nagy masszában...

  • 1.

    Korrekt, tárgyilagos a riportalany. Érdekes, hogy a kérdező próbálja bizonyos ˝előrevetített˝ válaszok felé terelgetni a szót, de a csóka jól ˝kivágja magát˝.
    Olvastam ennek a második részét, az már tömény síránkozás.
    Tök értelmetlen ez az egész téma egyébként. Nem értem miért kell síránkozni, temetni a rockzenét. Illetve értem ez honnan ered, ez a csóka jól rávilágít :)
    A mai világban egyébként nagyjából irrelevánssá kezd válni az, hogy mi megy a hagyományos médiumokban. Számos más hatékonyabb eszköz van eljuttatni az üzenetet valahova...