Fender Classic Player Baja Telecaster electric guitar

November 29, 2023, 9:44 pm

Like a new one [used]
FOR SALE
INACTIVE AD

Magyarország--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy gyönyörű állapotú, műszakilag tökéletes és vérbeli Telecaster hanggal bíró Fender Baja Tele gitár.
A hangszer 2007-ben készült Mexikóban. Desert Sand színű, szerintem kimondottan csinos, de ha valakinek a fehér koptatóval kevésbé tetszene, nemrég vettem hozzá egy feketét, ezt oda tudom adni hozzá. A gitár egyébként gyönyörű állapotban van, látszik, hogy vigyáztak rá.
Ha valaki nem ismerné, a Baját a Fender Custom Shop tervezte egy kicsit vintage modern svájcibicska hangulattal: egy bazi hard V nyak, négyállású kapcsoló + S1 kapcsoló amivel a kombinált állások fázisfordítottá tehetők, illetve Fender Custom Shop Twisted Tele és Custom Shop Broadcaster pickupok.
Bár nem rosszak a gyári hangszedők, a hangszer mégis kapott egy jelentős upgradet: egy Nokkel Tele pickupszettet a guitar.clinic-ben. És ha már ott járt, egy teljes beállítást és új húrokat is Kovács Zolika vigyázó kezei által. Az árban a gyári hangszedőket is adom hozzá, de nem hiszem, hogy szükség lesz rájuk: őrületesen jól szól a Nokkel szett, igazi Telecaster hang jön a gitárból.
Kérésre szívesen küldök további képeket.
Induljunk ki abból az alapállapotból, hogy a hangszer készpénzért lenne eladó és értelmes ajánlatokat meghallgatok. Ha mégis beszámításról lenne szó, akkor az csak gyorsan tovább értékesíthető dolog esetén érdekelhet számomra nagyon kedvező feltételekkel.
Kipróbálásra a vételárral való rendelkezés igazolásával van lehetőség (elnézést kérek a tisztességes szándékú vevőktől, de szükséges szűrni). A próba helyszíne Budapesten belül megállapodás kérdése. Budapesten kívül kipróbálási célból sajnos nem áll módomban elvinni a hangszert, megvásárlási célból pedig a megfelelő garanciák mellett (pl. foglaló). Csomagküldés megoldható de ilyen értékű hangszernél nem javaslom.

Fender Classic 50`s Stratocaster - Elektromos gitár Fender Classic 50`s Stratocaster - Elektromos gitár read the test »
Full points in the review: 9.8 ponits

Fender Classic 70`s Stratocaster - Elektromos gitár read the test »
Full points in the review: 9.8 ponits

Fender Classic Player Jaguar - Elektromos gitár Fender Classic Player Jaguar - Elektromos gitár read the test »
Full points in the review: 9.8 ponitsYou can read all the reviews from our members here »