Music Man Majesty electric guitar

November 26, 2023, 1:20 pm

Like a new one [used]
FOR SALE
INACTIVE AD

Magyarország--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált csodálatos 2022-es Music Man Majesty gitárom.
A hangszer 2023-as új vásárlás volt egy németországi hangszerboltból, azóta néhány alkalommal volt csak otthoni körülmények között megvigyázva használva, tehát az állapota gyakorlatilag vadonatúj. A guitar.clinic (Zolika) jóvoltából kapott egy teljeskörű beállítást és új 10-es Elixir húrokat.
Ez már a V2 elektronikával (push-push potikkal +20 db boost és a középső állás felezése) és DiMarzio Dreamcatcher és Rainmaker pickupokkal valamint piezóval szerelt, tehát legújabb specifikációkkal bíró modell. Elképesztően gyönyörű finish, fekete alap kék csillámpontokkal (ez a képen nem túl jól, de kivehető). A pajzs mintázata teljesen véletlenszerű ezek között a gitárok között. Szerencsére egy igazán csodálatosat fogtam ki, egyenletes, egyenes, erős csíkozással.
A hangjára és játékérzetére sem lehet panasz, ez egy abszolút prémium hangszer és hozza is az ennek megfelelően elvárható tulajdonságokat. Nem csak Petrucci rajongóknak, hanem minden igényes zenésznek csak ajánlani tudom. Természetesen a képeken látható gyári keménytok jár hozzá, ami azért is kiemelten fontos, mert idén már Mono félkemény tokkal lehet csak megvásárolni a Music Man gitárokat.
A hangszert nem azért árulom, mert nem szeretem, meguntam, mást akarnék, stb. Ezért tehát induljunk ki abból az alapállapotból, hogy a hangszer készpénzért eladó és értelmes ajánlatokat meghallgatok. Ha mégis beszámításról lenne szó, akkor az csak gyorsan tovább értékesíthető dolog esetén érdekelhet számomra nagyon kedvező feltételekkel.
Kipróbálásra a vételárral való rendelkezés igazolásával van lehetőség (elnézést kérek a tisztességes szándékú vevőktől, de szükséges szűrni). A próba helyszíne Budapesten belül megállapodás kérdése. Budapesten kívül kipróbálási célból sajnos nem áll módomban elvinni a hangszert, megvásárlási célból pedig a megfelelő garanciák mellett (pl. foglaló). Csomagküldés megoldható de ilyen értékű hangszernél nem javaslom.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »Related ads