Marshall Origin 50H guitar amplifier

July 19, 2023, 8:31 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy tökéletes műszaki és szép esztétikai állapotú Marshall Origin 50H fullcsöves erősítőfej.
A szegény ember Plexije, és szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb újkori Marshall. Nem egy high gain szörnyeteg, viszont elképesztően jó pedál platform erősítő. Pedál nélkül a 60-as és 70-es évek jól ismert Marshall hangzásait várhatod tőle, pedálozva gyakorlatilag bármit. Alacsony hangerőn is jól kihajtható a 3 teljesítménymódnak köszönhetően, a Tilt potival pedig egy bemenettel is megvalósítható a Plexis csatornakeverés. Gain boost is van (habár ez keveset tesz hozzá a torzításhoz) és effektloop is. Meg 2 gombos lábkapcsoló. Mi kell még?
Műszakilag tökéletes, esztétikailag pár apró nem mérvadó sérülése van a bőrözésen.
Olcsóságához képest nem sok rohangál belőle használtan (mert tényleg jó), szóval ha ilyet keresel, csapj le rá.
Utolsó, végleges ár, ebből nem tudok már engedni... még GS-en is van belőle drágább :) Csere/beszámítás most semmire nem érdekel.
Kipróbálás sajnos nálam jelenleg nem megoldható, ezért igazolhatóan komoly vásárlási szándék esetén Budapesten, esetleg Pest megyén belül a kívánt helyre tudom vinni, hogy a saját cuccodon próbálhasd ki, vagy akár egy próbateremben is találkozhatunk.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »