Guitar amps and combos » Guitar amplifier » Mesa Boogie »     |   ALL from Mesa Boogie »

Mesa Boogie JP-2C guitar amplifier

FOR SALE

Item number: "617147"   May 3, 2023, 11:06 am


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Advertiser : RZK
Town : Budapest | Map ->

Price: WAITING FOR OFFER
Favorite: Add it to favorites
 
Bizonytalan vagyok ebben, de megfelelő ajánlat esetén megfontolnám Mesa/Boogie JP2C John Petrucci Signature erősítőm eladását.
Azt hiszem, ez az a cucc, amit nem kell bemutatni. 3 csatorna (gyönyörű, Mesa Lonestar tiszta, IIC+ ritmus és lead csatornák), 2 graphic EQ, Shred mód, csodálatos minőségű effektloop, kapcsolható 100/60 watt, CabClone, MIDI, stb. A hard rock / metál erősítők Rolls-Royce-a, sokak számára a Szent Grál (számomra is). Hiába jött ki a Mark VII, továbbra is ez a zászlóshajó Boogie.
A YouTube-on rengeteg videó fellelhető róla, ahol a hangját és képességeit is részletesen bemutatják. Itt nincs mellébeszélés és kamu, akár a Petrucci hangot, akár a Metallica-féle IIC+ hangot keresed, az eredetin kívül csak ez tudja nagyon hasonlóan.
Az erősítő gyönyörű állapotban van. 2018-as, tehát már tartalmazza a gyári effekt loop kiigazítást. Lábkapcsolója, annak kábele és saját fejhuzata jár hozzá.
Nem akarok kisregényt írni a jelenlegi európai Mesa helyzetről, illetve az 1-2 hónapja történt amerikai áremelkedésről, aki ilyen erősítőben gondolkodik, az tisztában van a nagyságrendekkel, körülnézett már a Reverben és máshol, hogy mik a jelenlegi EU-n belüli reális használt árak . Ugyanígy nem ecsetelném a beszerezhetőséget sem, kicsit fehér holló az eszköz. Ráadásul szériaszám alapján pre-Gibson... akinek a minőség a fontos, az tudja miről van szó. Ilyet nem kapsz újonnan :)
A fentieknek megfelelően kérlek egymás idejét tiszteletben tartva csak akkor jelentkezz, ha a fenti nagyságrendben tennél ajánlatot akár forintban, akár euróban.
Csere egyáltalán nem érdekel, se gitárra, se más erősítőre, ha ilyen ajánlatot teszel, valószínűleg nem fogok rá válaszolni.
Beszámításként elsősorban csöves (elsősorban Fryette Lx II, kettő kilencven kettő vagy Mesa kettő kilencven, esetleg Marshall EL34 ötven ötven vagy száz száz) végfokok érdekelhetnek. Ami nagyon jó ajánlat esetén talán szóba jöhetne még, mint beszámítás: Gibson LP Reissue szériák, HH pickup kiosztású Suhr (Modern, Pete Thorn), Tom Anderson, Fender Yngwie Malmsteen Signature (YJM) gitárok, jó minőségű 8 ohmos 2x12 Celestion V30 vagy Greenback hangszórós ládák, esetleg nem széthajtott felsőkategóriás Genelec monitorok.
Komoly és bizonyított vételi szándék esetén előre egyeztetett időpontban és feltételekkel az országon belül a kívánt helyre tudom vinni megvásárlás céljából, de Budapesten is találkozhatunk egy próbateremben.
This user accept offers only from registered members. Thank you for appreciate it.
Login or Register
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »