- Custom Audio Amplifiers OD-100 guitar amplifier

October 13, 2023, 7:00 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált Custom Audio Amplifiers (azaz CAA) OD100 erősítőm.
Reb Beach nagy kedvence, igazi hard rock hang, de gyakorlatilag a Fenderes tisztától a Plexin át a Soldanos-Rectifieres metálig mindent tud. 100 wattos, 6L6-os végfokkal bír ami sírvafakasztó hangerővel üvölt. Fantasztikus minőségű soros effektloopja van Return level állítási lehetőséggel. Ez ráadásul egy igazán különleges darab: gyárilag három modot is tartalmaz (egy extra Presence poti, mely mindkét csatornára kihat; negative feedback állításának lehetősége; háromállású Whomp kapcsoló - ez hasonló, mint a Soldano Depth mod).
Gyári lábkapcsolója és egy komoly minőségű egyedileg készíttetett konténer is jár hozzá.
Ez nem fog minden nap szembe jönni még Európában sem. Ritka, napról-napra értéknövelő befektetés. Nem mindenáron eladó, kérlek ennek tudatában tegyél ajánlatot.
Csere/beszámítás érdekelhet, egyezzünk meg.
Kipróbálás sajnos nálam jelenleg nem megoldható, ezért igazolhatóan komoly vásárlási szándék esetén Budapesten, esetleg Pest megyén belül a kívánt helyre tudom vinni, hogy a saját cuccodon próbálhasd ki, vagy akár egy próbateremben is találkozhatunk.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »