Guitar amps and combos » Foot control switch » G lab »     |   ALL from G lab »

G lab G-Lab GSC foot control switch

FOR SALE

Item number: "611717"   March 18, 2023, 11:17 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Advertiser : Madarász Zoli
Phone : +36304875919
Town : Jászberény | Map ->

Price: € 255,00
100.000,00 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Eladó a hirdetésben található lábkapcsoló eredeti tápegységével együtt. Bővebb információért kérem keressen telefonos elérhetőségemen!

Leírás szabad fordításban:
˝A modern zene különféle elektromos gitáreffektusok alkalmazására kényszeríti a gitárosokat.
Következésképpen sok játékos rendelkezik különféle felszerelésekkel: pedál effektek (stomp box) - egy vagy több, előerősítők, erősítők stb.
A különféle effektusok közötti váltás szükségessége nemcsak a különböző lejátszott dalok között jelenik meg, hanem egy adott dal közben is. Az effektusok közötti váltás és a megfelelő beállítások módosítása (összefoglaló néven preset) viszonylag nehezen kezelhető (több lábkapcsoló megnyomása és/vagy a gombok elforgatása és a kapcsolók vagy gombok egyidejű megnyomása).
Egy idő után az effektusok kapcsolási és beállítási problémája korlátozza a teljesítményt és a kreatív kapacitást (hiábavaló olyan előadásokat létrehozni, amelyek nem valósíthatók meg).
A Guitar System Controller egy analóg eszköz, amelyet arra terveztek, hogy egyetlen lábkapcsoló megnyomásával könnyen kiválaszthasson egy előre beállított beállítást a kínált széles választékból. Ugyanakkor a GSC javítja a használat kényelmét és a hangminőséget. A GSC lehetővé teszi egy gitárrendszer továbbfejlesztését.

G Lab GSC gitárrendszer vezérlő - MIDI kontroller és kapcsolóvezérlő központ a teljes gitár beállításhoz, nagyon könnyen használható és programozható, programozható preset 4 effekthurokhoz és 4 kapcsolóhoz, 4x 9 V kimenet külső effektpedálokhoz, tuner kimenet , MIDI kimenet, ˝link˝ bemenet az opcionális ˝wah padhoz˝, tápegységet és 9 V-os kábelkészletet tartalmaz a külső effektpedálokhoz. Méretek: 415 x 55 x 125 mm (SzxMaxMé). Súly: 1,4 kg.˝
You can contact for this ad only by phone.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »Related ads