BOSS BR-80 digital home studio

May 31, 2023, 8:24 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kedves Érdeklődő!

Eladó Boss Micro BR-80 digitális felvevőm. Ez a zseniális kis eszköz , ahogy a Boss oldalán is olvasható, egy igazi zsebstúdió! Adok hozzá egy eredeti Roland adaptert(nem tartozék) és egy praktikus dobozt(ez sem tartozék :D ), amivel bárhol veled lehet ez a nagyszerű eszköz. Plusz jár hozzá a kábel amivel számítógéphez csatlakoztathatod, illetve magyar nyelvű használati útmutató. Két darab AA elemmel is működtethető. Használható felvételt tudsz vele készíteni akár egy próbán is vagy koncerten a zenekaroddal.

Idézet:
˝Ne tévesszen meg a méret - ez a kis stúdió igazán mindent tud! Az MTR (Többsávos felvevő) módban 64 V-sávot használhatunk és egyszerre 8 sávot tudunk lejátszani. Emellett még egy sztereó ritmus sáv is rendelkezésünkre áll, ahol számos kiváló Groove közül választhatunk. Az intuitív felhasználói interfész folytatja a BOSS BR-sorozatánál megszokott egyszerű kezelhetőség tradícióit, olyan grafikai designnal, mely követi egy hagyományos felvevő konzol logikáját. A beépített EQ, zengető, Mastering eszközök, valamint a COSM erősítő modellek és a gitár, basszusgitár, ének effektek egy kiválóan használható, profi felvevőeszközzé teszik a BR-80-at.˝

Infó:

www.boss.info/

www.boss.info/

Videók:










Postázom is. A kiírt telefonszám végére a két nulla nem szükséges.

További szép napot kívánok! Üdvözlettel: M.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads


Special offer

Tascam TM-AR1
Tascam TM-AR1