- Motörizer headphones

March 6, 2023, 3:30 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó (nem csak fanatikusoknak) egy Motörhead fejhallgató! Nincs már piaci forgalmazásban, hivatalos merch honlapon sem találtam!
Angliában vásároltam 2013-ban (...hogymi?!..), itthoni stúdiózásra és zenehallgatásra használtam.
Minden tartozékával. Kényelmes, hibátlan.

Headset, 2.0
3.5mm
Kábel:2.5m
68Ohm
10-20.000Hz
Hangerőszabályzó
Mikrofon
Hívás fogadás/megszakítás gomb

Annak idején ez volt a marketing bullshit:

A Motörizer célközönsége azok a rock and roll arcok, akik a minőség érdekében hajlandóak súlyt cipelni a fejükön. Ehhez az ˝áldozathoz˝ viszont tiszta tökéletes basszust, bombasztikus közepet és high end magasat kapnak, köszönhetően a 40mm-es neodínium nagy teljesítményű hangszóróknak. A tiszta hangzásnak köszönhetően itt is tökéletesen meg lehet küldönböztetni a hangszereket a fülesen. A Motörizer-hez kapsz egy saját kontrollert is, ami egy mikrofon az okos telefonokhoz és vezérlő egyben. Tudja a hangvezérlést, válasz, letesz, előre- és visszatekerés. Az egyes funkciók az okos telefon fajtájának függvényében változhatnak. A Motörizer két kábellel érkezik, az 1m-es a mobil zenelejátszókhoz, a 2,5m-es pedig az otthoni zenehallgatáshoz. A kábel szőtt és természetesen egyoldalas, mint minden professzionális fejhallgató. Louder than anything else!


No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads