Maxon SM9 Super Metal Pro+ pedal

October 7, 2023, 8:25 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Legjobb minőségű és működésű metál pedál, igazi Maxon csemege! Akik nem ismerik a Maxont, annak mondom hogy semmi köze az ibanezhez a gyártónak, csak 80 as években volt, de akkor is csak azért mert a belseje Maxon volt konkrétan. Sokáig a külseje miatt egynek vettem őket, meg pár jártas is azt mondta egyformák pedig ég és a föld legtöbbször, teljesen más technológia. Elég aki ismeri az új teljesen gagyi Ibanez Tube Screamereket és a Maxon eredeti OD9 et hozzá, ami a valódi vintage TS9 mása, hiszen az is mindig Maxon volt. Maxon a legjobb gyártó, egyedi Maxon vezérlés miatt, akinek van, annak legendás. csakis a Maxon az igazi, mint ennél a metál pedálnál is, hiszen egyértelmű Maxon technológia, a világon máshol nincs ilyen és így metál pedál sem.

Minden hangszerhez, teljes frekvenciás, 18V-os működés optimális, csaknem csöves vastagság és hatás.

Egyedi Scoop szabályzó egy EQ beállítás, ahol elkepesztő változatos metál hangzások gyűjteménye fekszik, a nulla közel a mélyebb hangzást, a maximum felé a magas frekvenciás színezett hangzások, profin beállítva, nem valami gagyi mint szokott máshol az ilyesmi, ez teljesen egyedi és Maxon.

A Scoop szabályzóra épül az Edge, ahol a magas tartományokat, a csengését dúsítja csodálatos módon, mondhatni magas Booster. A két szabályzó hihetetlen variációt tartalmaz, extrém vastag hangzásoktól a vékonyak sokaságáig, és középtartományai szintén.

Elemtartó alatt a 9V és 18V-os működéshez egy kapcsoló, ahol be kell állítani, mivel használnánk. 18V-on balra kell kapcsolni, ahogy én is használom, nagyobb headroom és minőség miatt.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »