Mixers, studio and concert technics » Digital home studio » Focusrite »     |   ALL from Focusrite »

Focusrite Scarlett Solo Studio 3rd Gen stúdió csomag digital home studio

INACTIVE AD

FOR SALE

--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Item number: "559043"   October 14, 2021, 3:30 am


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Town : Budapest | Map ->

Price: € 167
58 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Focusrite Scarlett Solo Studio (3rd Gen) stúdió csomag


A legegyszerűbb modell a harmadik generációs Scarlett termékcsaládban, ami főleg énekes/dalszerző művészeknek lett tervezve.

Az interfész mellett egy nagymembrános kondenzátor mikrofont, egy 3 méteres XLR kábelt valamint egy zárt kialakítású fejhallgatót és számtalan szoftvert tartalmaz a doboz.

A Solo-ban egy darab korszerűsített harmadik generációs Scarlett mikrofon előerősítő található: a választható `Air` funkcióval lehetőségünk nyílik az eredeti Focusrite ISA mikrofon előerősítőjének modellezésére, ami fényesebb és nyitottabb hangzást nyújt.

A nagy teljesítményű 24-bit/192 kHz-es átalakítókkal felszerelt harmadik generációs Scarlett, még professzionálisabb hangminőséget garantál, mint elődjei.

A nagy impedanciájú, magas kivezérlési tartalékkal rendelkező bemenet lehetővé teszi gitár vagy basszusgitár rögzítését, nem kívánt torzítás nélkül, míg a Gain Halo méter megkönnyíti a bemeneti jelszint kalibrálását. A két szimmetrikus kimenetnek köszönhetően immáron kristálytiszta lehallgatást biztosít a Solo is!

A CM25 MKIII nagymembrános kondenzátor mikrofon lehetővé teszi, hogy az eredeti hangforrás naturális hangját rögzíthesd stúdióminőségben, míg az új kialakítású, zárt HP60 MKIII fejhallgató hosszú élettartamot és magas minőséget szolgál a felvétel és keverés során.

A harmadik generációs Scarlett Solo-t úgy tervezték, hogy napokig működés alatt legyen egyhuzamban az utazásod alatt, ami mindössze egy USB csatlakozást vesz igénybe a MAC vagy PC eszközöddel. Minden olyan szoftvert tartalmaz, amire az elején szükséged lehet, beleértve a két átfogó DAW szoftvert, az Ableton Live Lite-ot és a Pro Tools First Focusrite Creative Pack-ját.

Kellően intuitív a kezdőknek, mégis elég fejlett ahhoz, hogy valódi kreativitást és páratlan hangzást biztosítson.


Focusrite Scarlett Solo Studio Set (3rd Gen) specifikáció

A legjobb teljesítményt nyújtó előfok, amit a Scarlett termékcsalád valaha látott, immáron választható ’Air’ funkcióval ellátva, ami fényesebb és nyitottabb hangzás biztosít a felvételeknél
Egy magas kivezérlési tartalékkal rendelkező bemenet, gitár vagy basszusgitár csatlakoztatásához
A nagy teljesítményű konverterek lehetővé teszik az akár 24-bit/192 kHz-es mintavételezéssel való felvételt, illetve keverést
A két szimmetrikus kimenet kristálytiszta lehallgatást nyújt
Nagymembrános kondenzátor mikrofon, amellyel stúdióminőségben rögzíthetsz
A korszerűsített, zárt kialakítású HP60 MKIII magas minőségének köszönhetően bátran használhatjuk felvételekhez, keverésekhez egyaránt, hosszú távon
A gyorsindító eszközzel most még könnyebb kezelni, mint eddig
Csatlakozás: USB-C
Protokol: USB 2.0
Kialakítás: asztali
Egyidejű I/O: 2
Mintavétel: 24-bit/192 kHz
Előfokok száma: 1
Fantomtáp: van
Hangszer bemenet: 1
Vonal bemenet: 1
Analóg kimenet: 2 TRS (szimmetrikus)
Fejhallgató kimenet: 1
Bus táp: van
Tartozék: Focusrite Scarlett Solo (3rd Gen), CM25 MKIII nagymembrános kondenzátor mikrofon, HP60 MKIII zárt fejhallgató, 3 méteres XLR kábel
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »