Alesis MULTIMIX 6 USB analóg mixing desk

June 14, 2021, 4:42 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Alesis MULTIMIX 6 USB analóg keverőpult


analóg keverőpult: Alesis MultiMix 6 Usb, kompakt,sokoldalú keverő, fantom táp, bemenetek mikrofonok és vonalszintű jelek és gitárok csatlakoztatásához, beépített USB computer recording interface 16-bit, 44.1 kHz ,sztereó USB kimenet, plug-and-play csatlakozással




Kompakt keverés és felvétel.

Ez a kompakt keverő tökéletesen használható kis felvételi beállításoknál, videokészítési stúdiókban és hordozható alkalmazásokban. A fantomtáppal rendelkező mikrofonbemeneteket, a gitárok csatlakoztatásához szükséges műszerbemeneteket és minden más csatlakoztatásához vonalas szintű bemeneteket kínál, a MultiMix6 USB érintetlen hangkimenetet és problémamentes számítógépes felvételt biztosít USB-n keresztül.

A MultiMix 6 USB keverőnek hat bemeneti csatornája van, amelyek mindegyike képes elfogadni az 1/4 ˝-es vonalbemenetet. Az XLR mikrofonokat az első és a második csatornához csatlakoztathatja, beleértve a kondenzátorokat is a keverő kapcsolható 48 V-os fantom tápellátásának köszönhetően. csatlakoztasson egy gitárt vagy basszust közvetlenül a csatornához a kapcsolható nagy impedanciájú bemenethez.

Az első és a második csatorna 75 Hz-en kapcsolható felüláteresztő szűrést kínál az alacsony frekvenciájú dübörgés, a kezelés és a szélzaj megszüntetése érdekében. Mindegyik csatornának van pan-vezérlése, és az egyik, a kettő, a három és a négy csatorna magas és alacsony polcú EQ-t biztosít. Az első és a második csatorna független erősítéssel rendelkezik, míg a harmadik / negyedik és az öt / hat csatorna sztereo párként van konfigurálva a szint és a pan vezérléssel.

A MultiMix 6 USB kétcsatornás, ötfokozatú, többszínű LED-mérővel rendelkezik a fő kimeneti szint vizuális ellenőrzéséhez. A sztereó, 1/4 ˝-os fejhallgató kimenet saját szintszabályozással rendelkezik.

Rugalmas bemenetekkel a mikrofon, vonal és gitár szintű forrásokhoz, valamint a beépített USB számítógépes felvételi interfésszel a MultiMix 6 USB kompakt választás a teljes értékű keveréshez és felvételhez.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »