FAME DD-6600 electric drum

January 24, 2024, 3:20 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kompakt e-dob szett hálóbőrös fejekkel és modern hangmodullal
A Fame DD-6600 E-Drum Set egy nyolc részes elektronikus készlet, 408 hanggal és hálóbőrös fejekkel. A fejek reális játékérzetet és alacsony akusztikus hangerőt biztosítanak. A különféle hangzások nagy választékával (408 hang 30 készletbe rendezve ) minden stílushoz megfelelő típus áll rendelkezésre. A 80 lejátszási szekvencia mellett a DD-6600 modul további hasznos funkciókat is kínál, mint például a gyakorló módok, a DBT funkció és a valós idejű felvétel. Két további fejcsatlakoztatható a modulhoz külső trigger bemeneteken keresztül, és a modul USB-n keresztül számítógéppel is használható.
A Fame DD-6600 e-dob készlet hardvere stabil és masszív: A 10 ˝-os pergőpárnának két zónája van, a három tom párna átmérője 8`, csakúgy, mint a lábdob is.. A HiHat-, a Ride- és Crash-Cymbal szintén 10˝-os. Egy pedál a nagydobhoz és egy hihat vezérlő tartozik hozzá.

10 tárolóhely a magunk álta kialakított készletek tárolására szolgál. . Az integrált szekvenszerben 80 dal érhető el, öt felhasználói dal lehetővé teszi a saját szekvenciák mentését. A fejlett gyakorlómód olyan gyakorlati képzési funkciókat tartalmaz, amelyek segítenek saját játékának folyamatos fejlesztésében, a felvételi funkció valós idejű kiegészítő támogatásával. A DD-6600 modul DBT(duplázó)-funkciója szintén izgalmas: a lábdob funkcióü megduplázza vagy megháromszorozza a basszusdob-ütemeket, ezáltal a bonyolult tempók sokkal könnyebbé válnak, különösen a kezdő dobosok számára. A modul hátulján az AUX IN, a fejhallgató kimenet, a Main Out (R / L mono) és az USB-MIDI mellett két opcionális trigger bemenet is rendelkezésre áll, amelyekkel a Fame DD-6600 e-dobkészlet bűvíthető.

Az állvány stabil felépítésű, de szükség esetén kompaktan összehajtható, ami megkönnyíti a Fame DD-6600 E-Dob készlet szállítását. A pergőbetétet, három tom-fejet és a lábdobot kiváló minőségű hálófejek borítják. Ezeket egy hangoló gombbal lehet feszíteni, akárcsak a hagyományos dobokat. Ez nagyon reális játékérzetet eredményez, autentikus visszapattanással, a hálófejek másik előnye az alacsony zajszint. A dobolás gyakorlásához használhatja a Fame DD-6000 dobkészletet saját otthonában. A pergófej 10˝ méretű és két zónával rendelkezik, vagyis a pad középpontjához és pereméhez két különböző hangot lehet rendelni. A cintányérfejnek fojtó funkciója is van, vagyis kézzel megállíthatja. Az egypedálos és a hihat vezérlő, valamint az összes kábel és dobpálca közvetlenül a Fame DD-6600 E-Dob készletbe tartozik.

Fame DD-6600 E-Drum Szállítási terjedelem
1 x DD-6600 hangmodul
1 x kétzónás pergő 10 ˝
3 x Mono Tom Pad 8 ˝
1 x Mono Kick Pad 8 “
2 x Mono cintányér pad 10 ˝
1 x HiHat Pad 10 ˝
Egy pedál + HiHat vezérlő
Dobos, kábelek, tápegység, ütők

Fame DD-6600 - a modu:l
408 Hang
30 gyári készlet + 10 felhasználói készlet
Sequencer 80 dallal + 5 felhasználói dallal
Edző Funkcio
DBT funkció (duplázó)
Valós idejű felvétel
LCD kijelzö
Két opcionális Trigger bemenet
Aux In
Main Out R / L mono
USB TO MIDI / MIDI OUT
Fejhallgató kimenet
Metronom 30-280 ütés / perc

Gyári új, csak előre utalással rendelésre, a futár 5000 Ft , utánvéttel nem vállaljuk.

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads