Guitar amps and combos » Guitar amplifier » Marshall »     |   ALL from Marshall »

Marshall YJM100 + flight case guitar amplifier

FOR SALE

Item number: "516697"   September 10, 2020, 12:43 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Advertiser : VRock8
Phone : +36209348068
Town : Tata | Map ->

Price: € 1.703
620 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Marshall YJM100 Yngwie Malmsteen Signature Plexi fej és flight case eladó, tökéletes állapotban, eredeti papírokkal, tartozékaival. Limitált szériás, összesen 1500 db készült belőle a világon. A legendás 1959-es Marshall plexi továbbfejlesztett változata. Ezek közül a legfontosabbak:
- 50W/100W kapcsoló (lekapcsol 2 csövet)
- Külön teljesítmény szabályzó poti a hátoldalon a végcsövekhez, amivel gyakorlatilag teljesen kihajtott plexi hangot lehet kapni szobai hangerőn.
- Autobias: a 4 végfokcső állapota ellenőrzhető ezzel a funkcióval bekapcsoláskor, illetve folyamatosan monitorozza a csöveket, akár játék közben is érzékeli, ha egy cső ˝elszáll˝ és azonnal lekapcsolja azt az oldalt ( 2 csövet). Magyarul, nem áll le a koncert.
- FX loop - lábkapcsolón aktiválható.
- Beépített overdrive (Boost), zajzár (Gate), zengető (Reverb). Mindezek a hátoldalon potival állíthatók, az overdrive-hoz külön volume és gain potik. Lábkapcsolóval aktiválhatók. A Boost (overdrive) lenyomásával automatikusan aktiválódik a Gate (zajzár) is.

Egy igazi mestermű, hamisítatlan plexi hang, de mégis nagyon csendes a zajzár miatt. Kiválóak a gyári overdrive és reverb effektek. Nagyszínpadon is volt párszor és mindent vitt ez a hangzás. Nem kell sok extra FX pedál hozzá. Ez így tökéletes. Kihasználatlanság miatt került csak eladósorba.

Frissen szervízelt. Tökéletes állapotban van mind technikailag, mind külsőleg.

CSAK flight case -el együtt vihető el, mivel ez a fej valamivel nagyobb a szabvány Marshall fejeknél, a flight case-t egyedileg erre a fejre készíttettem.

Csere nem érdekel. Az ár fix. Kipróbálásra csak a vételt megelőzően van lehetőség.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »