Guitars » Electric guitar » Epiphone »     |   ALL from Epiphone »

Epiphone Dot Studio electric guitar

FOR SALE

Item number: "507160"   August 2, 2020, 10:08 am


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Good condition [used]

Advertiser : Lázár Bence István
Phone : +36205110490
Town : Öttömös | Map ->

Price: € 289
100 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
Eladásra kínálnám fent említett gitáromat.

A Vintage `52-ből vettem még pár éve, ám az utóbbi időben már leginkább csak porosodik nálam, ritkán van kézbe véve, ezért gondoltam jobb lenne neki egy új otthon ahol jobban nyúzzák. A gyári állapothoz képest annyit változott, hogy kapott egy szett Planet Waves AutoTrim Locking hangolókulcsot, így egyrészt játszi könnyedséggel lehet újrahúrozni, másrészt tartja a hangolást mint a beton. Az eredeti hangolókulcsai is megvannak, és teljesen jó állapotban vannak azok is, ha igény van rá, velük adom.

Tudom, hogy alap promószöveg, de nagyon sok környezetben megállja a helyét, én teljesen tisztán jazzeskedtem is vele, de a torzítást is jó néven veszi. Maximum nagyon extrém metálra nem ajánlanám, de azt is inkább a vaskosabb nyaka miatt, nem a hangja végett (bár valószínű aki arra keres gitárt nem erre a hirdetésre kattint).

Helyileg a fent említett zugban van, de Szegedre is el tudom vinni, ott viszont nem tudom biztosítani az erősítős kipróbálást feltétlen. Képet tudok róla még küldeni ha igény van rá, és kérdésekre is készséggel válaszolok. leginkább e-mailben/üzenetben.

Csere érdekelhet nagyon sok mindenre (persze gitár előnyben, akár olcsóbb is ráfizetéssel), küldd el mid van, nem garantálom, hogy rábólintok, de lehet szerencséd lesz :) Köszi ha elolvastad, további szép napot!
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »