Guitars » Electric guitar » Music Man »     |   ALL from Music Man »

Music Man JP15 electric guitar

INACTIVE AD

FOR SALE

--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Item number: "500574"   April 4, 2020, 9:00 am


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Like a new one [used]

Town : Budapest | Map ->

Price: € 3.011
1 100 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Eladó új állapotú, karc és sérülés mentes 2016 februári gyártású Music Man JP15 BFR.

Az alap modellhez képest válogatott és különleges megjelenésű és minőségű alapanyagból készült, úgy mint afrikai mahagóni, lángolt juhar fedlap és lángolt madárszemes juhar nyak. A ˝lángolásnak˝ köszönhetően (a hőkezeléssel távolítják el a nedvesség jelentős részét) lényegesen stabilabb így a hangszer. Az elektronika DiMarzio Illuminator hangszedők aktív + 20db.-es booster-el. , Piezo-val. A hangszer selyemfényű finish-t kapott, rendkívüli bársonyos érzetet kelt, a nyakhoz a kéz nem tapad, nagyon kényelmes rajta játszani.

Beszámítás lehetséges kizárólag 6 húros H-H esetleg H-S-S elosztású, fix vagy lebegő hidas szóló gitárra, vagy Fractal AXE FXII XL+, Fractal AXE FXIII, rack-es Kemperre, esetleg Headrush vagy Line6 Helix LT. Köszönöm más nem nagyon érdekel.

Személyes átvételt preferálnám, de a jelenlegi helyzetre tekintettel előre utalás esetén csomagküldés megoldható. A hirdetett hangszer a közölt fényképeken és a hirdetésben leírt állapotnak minden tekintetben megfelel, erre visszafizetési garanciát vállalok csomagküldés esetén.Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »Related ads