Hohner Professional FL fretless jazz bass bass guitar

December 16, 2018, 3:02 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Hohner Professional FL Jazz Bass eladó. A kilencvenes évek elején készült Koreában, ahol már akkoriban elég jó minőségű hangszerek készültek. Gyárilag fretless, ebonol fogólap, gyári EMG Select hangszedők Hohner logóval, éger test, kicsit vintázsosodott fehér szín, kolbászos koptató, frankó, kényelmes JB-nyak, vendégszeretően puha húrnyomás. Kábé egy fretless mexikói JB-vel megegyező minőség és hang, csak feleannyiért.

Párezer forintnyi alku belefér (mert én se bírom ki soha :) ), de azért azt megsúgom, hogy ez az ár már alapból főúri, sőt, kancellári, tekintve, hogy 80-90 körül látom a hasonló régi Hohnereket, ha egyáltalán előfordul olyan, hogy valaki megválik egy ilyentől, ami nem túl gyakori. A jó hír viszont, hogy nem feltétlenül ragaszkodom a kápéhoz: ha van Hohner Jack Bassed, B2-d, vagy más headless hangszered, esetleg valami frankó basszuserősítőd, esetleg pedálod, akkor dílelhetünk, de a hangszer csereára 80 000 pénz, punktum.

Budapesti próba megszervezhető.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »