INACTIVE AD

Jackson JS32 Dinky Arch Top electric guitar

November 23, 2018, 5:58 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

Magyarország


Eladóvá vált kihasználatlanság miatt szeretett gitárom. A ˝szeretett˝-et itt egyáltalán nem viccből írom, imádom ezt a gitárt, gyönyörű, szépen szól, soha semmi baja nem volt, azonban felhagytam a gitározással idő hiányában.
Specifikációkat nem mondanék, neten könnyen megtalálhatóak, meg azt hiszem nem is nagyon kell bemutatni a típust, egy nagyon jó gitárról van szó.
Tremolóval kapcsolatban hallottam már panaszokat ismerősöktől ennél a típusnál, nekem azonban sosem volt vele gondom. Nem hangolódik el könnyen.
Semmilyen esztétikai vagy technikai hibáról nem lehet beszélni, olyan mint az új.
Mivel rég cseréltem húrt rajta, amint lesz megegyezés valakivel, felrakok egy új garnitúrát és be is hangolom, hogy ne egy, a tremolókkal járó jó egyórás hangolási művelettel ismerkedj meg a kicsikével.
Minden gitáros cuccomat vele adom - Rockbag gitártok, egy-két pengető, heveder, falra szerelhető tartó.
Marshall MG15CDR gitárkombót 20.000-ért szintén tudok adni hozzá, ~3méteres kábellel együtt. Eredetileg ezt 22.000-ért hirdetem.
Nem nagyon szeretnék alkudozni az árból, hisz elég sok dolgot passzolok a gitár mellé így is.
Budapesten személyesen adnám át. Telefonon is fel lehet hívni, ha küldesz egy üzenetet érte, csak napközben nem tudom felvenni, ezért nem publikus.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »