Bass guitars » Bass guitar » Gear4music »     |   ALL from Gear4music »

Gear4music RedSub IN bass guitar

FOR SALE

Item number: "425124"   December 21, 2020, 11:46 am


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Brand New

Advertiser : Kala TOP100 #1
Town : Százhalombatta | Map ->

Price: € 208
74 900 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
A RedSub IN basszusgitár egy modern hangszer, széles spektrumú, modern hangzással, erőteljes középpel. A dupla humbuckerek azonban ennél többre képesek, a nyaki hangszerű ideális reggae or jazz zenéhez, míg a nyakival kiegészítve előjön a rock, indie vagy punk hangzás. Mindez igen jól tervezett, tetszetős külsővel párosul.

Test: USA Basswoood
Felület: Fényezett
Híd: Fix
Nyak és fogólap: Hőkezelt juhar
Nyak: Bolt-On - csavarozott
Menzúra: 34,5˝
Nyereg 42 mm
Bundok: Extra Jumbo
Pickup: 2 x humbucker
Gépfejek: Préselt tunerek
Elektronika: 2 x hangerő, 2 x Tone

Gyári új, csak rendelésre. A futár, előre utalással , belföldre 3000 Ft.

Fontos megjegyzés:A 2021. Január 1-én hatályba lépő előírások szerint Nagy-Britannia közgazdaságilag, beleértve a vámügyeket is, a Európai Unió szempontjából harmadik országnak fog minősülni. Ez bennünket annyiban érint, hogy az onnan importált termékek vámeljárás alá fognak esni. Erről megkaptuk az első NAV tájékoztatást, melyből azonnal kiderült, hogy amint azt vártuk is, egy rendkívül bonyolult, bürokratikus, idő és költségigényes eljárás el nézünk. Ennek költségeit még nem is látni. Ezt mindenképpen szeretnénk elkerülni, mert ez a briteknek és nekünk sem jó. Mi a Gear4Music céggel erről már konzultáltunk. Ők első körben azt teszik, hogy amennyire tudnak, 3 raktárból ( brit, német, svéd) dolgoznak. Sajnos azt, hogy egy adott pillanatban melyik terméket honnan és milyen szállítási díjjal lehet lehívni, nem tudni, így sajnos az árváltoztatás jogát továbbra is fenn fogjuk tartani és ahogy eddig is tettük, minden esetben kéjük a érdeklődő vásárlóktól az egyeztetést.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »