Pedals » Pedal » JOYO »     |   ALL from JOYO »

JOYO PXL Live pedálvezérlő pedal

INACTIVE AD

FOR SALE

--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Item number: "421916"   July 5, 2018, 7:40 pm


Report abuse : Report the problematic ad->
Condition : Brand New

Town : Mór | Map ->

Price: € 170
54 000 Ft
Favorite: Add it to favorites
 
--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---
Én áttértem multira. Ha sok a pedálod ez rohadt sokat segít. Nincs több tánclépés és az erősítőd csatornáit is válthatod vele. 4 pedált előre, 4-et pedig hátra köthetsz, de egybe is vonhatod őket. Nagyon egyszerűen programozható. 2 perc alatt rá lehet jönni mi micsoda. 32 beállítást tudsz tárolni. Addig sokan el se tudnak számolni. Van rajta MIDI is, de én ahhoz hülye vagyok, úgyhogy nem használtam, viszont megnyugtató volt, hogy van. Műszakilag tökéletes, egy büdös karc sincs rajta. Bolti állapot. Alig használtam. Doboz, leírás, minden van hozzá. A bolti ár 82.000Ft, most jóval olcsóbban hozzá juthatsz. Alkudni ebből már nem akarsz. Csere nem érdekel most. Köszönöm. Postaköltség benne van az árban előre utalás esetén.

U.i.: Tudok hozzá adni olcsón jópár patch kábelt és az erősítő kapcsolgatásához szükséges kábelt (2mono1stereo), ha szükséges. Ez megegyezés kérdése.

Itt írj vagy sms-t küldj! A telefont hajlamos vagyok nem felvenni.
Nobody uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »