Grass Roots BY ESP G-TE-40R TELECASTER + FENDER DELUXE GIG BAG electric guitar

February 2, 2018, 6:13 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Grass Roots by ESP G-TE-40R Telecaster valóban újszerű állapotban eladó! Japán belső piacra készült modell, a Fender 1959-es átmeneti modelljének replikája (már rózsafa fogólap, de 5 csavaros koptató, és az 50-es évekre jellemző fém alkatrészek). Indonéz gyártmány, mint a Squier Standard Tele, azonban Classic Vibe minőségben: hibátlan Antique Blonde finish, hárs test 2 darabból, juhar nyak 1 darabból, rózsafa fogólap, gyönyörű faerezet, autentikus vintage bridge, testen átmenő húrozás (ami így együtt ebben az árkategóriában kifejezetten ritka), réz babák, hangolást jól tartó kulcsok, vintage stílusú érintők. A nyakprofil zseniális: karcsúbb és hajszálnyit szélesebb mint általában, kicsit olyan, mintha átmenet lenne a Gibson Slim Taper és az Ibanez modernebb nyakprofilja között, kb. 12˝ rádiusz, nincs a fogólapról lecsúszás játék közben. Átlagon felül kényelmes a nyak, minimális a húrnyomás, bluesban használatos thumb-over-the-neck hüvelykujjas technika is simán játszik. A hangszer upgrade alapnak és backup gitárnak is kiváló választás.
A gitár új ára Japánban kb. 90.000 Ft-nak megfelelő yen, de aki itthon ilyet akar, annak még meg kell fizetnie a szállítási költséget, valamint a vámot és az Áfát is...ennek megfelelően kb. 150.000 Ft lenne újonnan.
global.rakuten.com/
A hangszerhez adom a képen látható vadonatúj Fender Japan Deluxe Gig Bag-et.
A gitár Zuglóban kipróbálható. Cserében nem vagyok érdekelt, postázás megoldható.

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »