Line6 Flextone III Plus és Cabinet guitar combo amp

August 13, 2017, 10:05 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó a képeken látható, gyakorlatilag Új Lina6 Flextone III Plus gitárkombó és a hozzá tartozó kiegészítő ládával.

(Számlával igazoltan 2015 végén vásároltam Medgyesiéktől, próbatermi használatra, azonban, ahogy ez lenni szokott, a próbák nem kezdődtek el.
Megvásárlása óta, ugyan azon a helyen, egy társasház 4. emeleti lakásában áll, mondanom sem kell, ha egy hajszálnál tovább tekerem a hangerőt, az itt már hangos. Mostanra már zavaró, hogy nagy helyet elfoglal, valamint a következő néhány évem külföldön fog telni, ezért a közeljövőben nem lesz rá szükségem. A kombó és a láda is, mind műszakilag, mind pedig esztétikailag makulátlan állapotú!)

Csere nem érdekel, csak készpénz jöhet szóba! Külön a kombónak 115.000Ft, a kiegészítő ládának pedig 55.000Ft az ára, de a kombót csak akkor adom oda magában, ha a kiegészítő láda elkelt!
Ha valaki szeretné, de két részletbe tudná megvásárolni, megbeszélés szerint esetleg abban is tudok partner lenni.

Budapesten és az ország észak-nyugat dunántúli régiójában sokfelé járok, ezen a területen jó eséllyel tudunk személyes találkozót egyeztetni, de örülnék, ha csak komoly vásárlási szándék esetén kellene a kombót mozgatnom!

Ha valaki nem lenne tisztában a Flextone III paramétereivel, össze ollóztam egy leírást:

Line 6 Flextone III Plus
GITÁR KOMBÓ

A Flextone szériával a Line 6 kombinálta a modellező tapasztalatait egy klasszikus kombó egyszerűségével. A Flextone széria a VETTA végfokával van felszerelve, illetve MM4 és DL4 effektekkel, valamint az A.I.R. II mikrofon modelezzést is alkalmazza.

32 Vetta-alapú modell
12 effekt a díjnyertes MM4 és DL4 ből
16 hangfalszimuláció
1x12˝ hangszoró
75 Watt Stereo teljesítmény
4 programhely
Stereo XLR kiminet
Midi támogatás

Egy klasszikus kombó egyszerűsége és külseje világhírű erősítő- (Roland JC120, Hiwatt Custom 100, Fender Bassman, Fender Twin Reverb, Vox AC-15, Vox AC-30, Marshall JCM, Soldano SLO, Mesa Boogie Dual Rectifier, stb. ) és effektmodellekkel (Electro-Harmonix Deluxe Memory Man, MXR Phase 90, A/DA Flanger, stb. ) párosítva. MIDI-vel számítógéphez csatlakoztatható, mélyen szerkeszthető. A SOKOLDALÚ ! ! 75 Watt, 1 × 12˝ kombó (2 × 75 Watt sztereó végfok, kieg. ládával 150 Watt sztereó), 32 erősítő-, 16 láda-, 12 effektmodell, sztereó XLR kimenetek, MIDI kompatibilitás. Celestion Custom hangszórók. youtube width=˝320˝KQaDm0n6Kfg/youtube Így is ismerheti: FlextoneIIIPlus

Line 6 Flextone III Cabinet
GITÁR HANGFAL

1x12˝ kiegészítő hangfal a flextone Plus kombóhoz.
1x12˝ Custom Celestion hangszóró
75 Watt 8 ohmon /font>






No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »