Harley Benton PA-100 - Attenuator
Total Score: 8
Price: 17000 Forint (€46)
Release/Production Year: 2023
Place/Nature of Purchase: Marketplace

Sound, Audio Characteristics: Az XLR kimenet hangját leginkább a Red Box hangjához tudnám hasonlítani, én inkább a vonal kimenetet használom IR-loaderrel. Az erősítő hangját annyiban befolyásolja hogy a magasak mintha eltűnnének kicsit, amúgy rendben van.

Rating: 8


Quality, Performance: Kellően masszívnak tűnik az árához képest. A kapcsolók, csatlakozók is rendben vannak. A speaker poti fémes súrlódó hangot ad ki tekerés közben, de ez a normális működés része, nem hiba. A ventillátor valóban csendes, hangját nem hallod.

Rating: 8


Technical Features (Basic Information and Design): Made in China

-műterhelés 100 watt teljesítményig tehát az erősítő használható hangszórók nélkül is silent recordinghoz
-vonal kimenet hangerő, hangszóró hangerő állítható
-ventillátoros hűtés
-4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm bemenetek
-XLR DI Box kimenet láda szimulációval
-jack vonalkimenet
-jack hangszórókimenet
-ledes maximum terhelés jelzés
-tápegységet nem igényel
-ha teljesen lehúzod a speaker levelt nem lesz vonal kimeneti jeled sem tehát 2-3-as állásig fel kell tekerni mindeképp, ezt a manuall is írja. Ha mindenképpen néma felvételt akarsz ne köss rá hangszórót.

Rating: 8


General Impressions: Ez az első attenuatorom így csak önmagához tudom mérni. Ezért a pénzért amit fizettem érte ajándék, tisztességesen teszi a dolgát. Jó szívvel ajánlom mindenkinek akik most ismerkednek ezzel a világgal!

Rating: 8


Reliability and Durability: Nem régóta van nálam így erről nem tudok nyilatkozni. De mivel használtan vettem és kibírta a postázást ez már bíztató :)

Rating: 8
2023.05.16. - Author: Velősy Márton Áron