Quick reviews
Guitar combo amp
Összpontszám: 10
Ára: 68000 Forint (€211)
Kiadás/gyártás éve: 2019
Vásárlás helye/jellege: Kytary

Technikai jellemzők: A megrendeléstől számítva 2 nap alatt megjött. Kicsomagoltam, beüzemeltem, kipróbáltam, nem volt türelmem elsőre belemélyedni a beállításokba, hát nem voltam elragadtatva, a neten sokkal dögösebb hangokat produkált a tesztekben. Párosítottam a laptopommal, letöltöttem a hozzá kreált preseteket, és hihetetlen volt a változás, egyszerűen nem tudtam letenni a gitárt

Pontozás: 10


Hangzás, hangtulajdonságok: Általában szobában használom, be van kötve a keverőbe, és két hangfalon szól, szinte tökéletes, a kombón nem tekergetek semmit, mindent a stúdióban állítok egérrel, ha megtaláltam a megfelelő hangzást, egyszerűen elmentem, bármikor be tudom tölteni. A laptopon saját könyvtárában bármennyi preset tárolható,alkönyvtárakba rendezve, a kombóban 4 bank található, lábkapcsolóval mind a négy váltható.
Netről több ezer, mások által feltöltött preset menthető, akár konkrét dalokra beállítva. Nagyon tetszik a teljesítmény szabályozás, 0,5-25-50W, lakásban a 0,5W elég, mégis jól kihajtva szól, csak halkan.

Pontozás: 10


Minőség: Nagyon szépen összerakott cucc, igazán a lakásban még meghajtva nem volt, egy fellépésen használtam, de ott is keverőbe volt kötve.

Pontozás: 10


Megbízhatóság és tartósság: Mivel még csak 2 hónapos, a tartóssága rejtély számomra, inkább csak annyi, ha viszitek fellépésekre, laptop legyen, amivel a hangrendszerhez tudjátok illeszteni az eq-t, amikor nem a saját cuccomba volt kötve fellépésen, az idegen hangrendszeren sok volt a mély, de egy perc alatt tudtam korrigálni laptoppal.

Pontozás: 10


Általános benyomások: Harminc éve kerestem egy ilyen kombót, amit otthon is lehet használni, amit ilyen egyszerű beállítani, és nem mellesleg még olcsó is, nekem nagyon tetszik. Pedált külön vettem hozzá.

Pontozás: 10

GS ajánlat
 

Gsc-2
65 000 HUF2019.04.13. - Írta: htibor01