Quick reviews
Microphone
Összpontszám: 10
Ára: 50000 Forint (€154)
Kiadás/gyártás éve: 2018
Vásárlás helye/jellege: https://www.muziker.hu/shure-beta-58a

Technikai jellemzők: A Beta 58A® egy dinamikus énekmikrofon szuperkardioid karakterisztikával. Kifejezetten természetes a hangja és magas az ellenállása a visszacsatolással szemben. Ideális szólóénekhez. A szűk iránykarakterisztika remek ellenállást biztosít a környezet zajaival szemben. Ez a mikrofon a klasszikus SM58 modernizált változata.

Paraméterek
• Típusa: Dinamikus
• Alkalmazása: Ének
• Iránykarakterisztika: Szuperkardioid
• Frekvenciatartomány: 50 Hz - 16 kHz
• Impendanció: 150 Ohm
• Kapcsoló: Igen
• Súly: 0,28 kg
• Csomagolás tartalma: Mikrofon, tartó, menet redukció, puha tok
Paraméterek
Dinamikus
Irányjellemző: Superkardioid
Frekvenciatartomány: 50 Hz - 16 kHz
Csomag tartalma: Mikrofon, kengyel, adapter, puhatok
Méret: 160 x 50 mm
Súly: 278g

Pontozás: 10


Hangzás, hangtulajdonságok: Első mikrofonom egy sm58 volt , nagyon meg voltam elégedve vele és meg is vagyok , viszont régen egyszer megjelent egy ismerős a Beta 58A -val és próba közben hallottam hogy ő hangja sokkalta kellemesebb és tisztább , és akkor kipróbáltam és igen egy fokkal jobb , legalább is az én véleményem szerint .

Pontozás: 10


Minőség: Minőségileg nagyon jó hiszen Shure márkáról beszélünk akárhonnan nézzük , masszív , nem gerjed , profi cuccról beszélünk !

Pontozás: 10


Megbízhatóság és tartósság: Strapa bíró , sőt tucat videó van fent erről a YouTubeon , lefagyasszák , traktorral átmennek rajta ...... :)
Igen nagyon is strapabíró , koncerteken is simán megállja a helyét , nem egy tojás amire vigyázni kel ....

Pontozás: 10


Általános benyomások: Sok stílusú zenét játszódtam , és véleményem szerint azoknak ajánlom akik igényesek arra hogy mit is hallanak vissza , inkább jazz vagy hasonló énekeseknek ajánlanám ,ahogyan már fentem írtam én úgy éreztem hogy a sm58- nál egy fokkal tisztábban visszaadja a közép meg a magas hangokat de ez csak az én véleményem ! :)

Pontozás: 10
2018.11.01. - Írta: Hate