Quick reviews
Electric guitar
Összpontszám: 7.8
Ára: 63000 Forint (€194)
Kiadás/gyártás éve: 2018
Vásárlás helye/jellege: https://www.muziker.hu/fender-squier-affinity-seri

Technikai jellemzők: Klasszikus Telecaster alakú égerfa test poliuretán lakkozással, C-alakú csavarozott juhar nyak, menzúra 648 mm, 241 mm-es Indian Laurel fogólap 21 Medium Jumbo érintővel, felső nyereg 40,6 mm. 6-Saddle Top-Load Tele húrláb, zárt DIe-Cast mechanika. Két hangszedő SS-konfigurációban: Vintage-Style Single-Coil Tele. 3-állású kapcsoló és Volume és Tone pontméterek.

Pontozás: 9


Hangzás, hangtulajdonságok: Kényelmes nyakkal rendelkezik , viszont érezni a hiányos lényeget ,a hangkitartást a pontosságot , természetesen annyi pénzért megéri .
Az elektronikája eléggé zajos , és nem egy profi cucc ezért hamarosan cserélni kel és maga a hangszedők sem valami nagy durranás , inkább kezdőknek ajánlom !

Pontozás: 7


Minőség: Vásárlás után egy beállított hangszert küldenek , ami meglepően eléggé jól be van állítva !
Hibátlan volt , talán maga a húrkészlet is lehetne jobb minőségű .
A lányomnak rendeltem , ő nyilván elégedett vele és végül is ezt volt a cél .

Pontozás: 8


Megbízhatóság és tartósság: Színpadra nem ajánlom , nem tartja a hangolást , és ahogyan már írtam a single coil alja ...tehát ha színpadra akarod felvinni akkor 1 hangolókulcs készlet csere , 2 hangszedő csere , 3 kapcsoló csere !

Pontozás: 7


Általános benyomások: Ha a fent említetteket elvégzed akkor is ott van a sustain hiány amit sehogy sem tudsz kárpótolni !
A nyaka tényleg kényelmes , ezért tanulóknak ajánlom , legalább van esély arra hogy egy kényelmes nyakon játszol és így a húrok nem vágják be annyira a ujjaid így nagy a esély arra hogy még egyszer kézben veszed , magyarán nem megy el a kedved tőle :) ...annyira :)
Lényegében tanulóknak csakis ezt a hangszert ajánlom !

Pontozás: 8
2018.10.31. - Írta: Cubase 10