Quick reviews
NovaRock
Összpontszám: 8.67
Ára: 58474 Forint (€190)
Kiadás/gyártás éve: 2017
Vásárlás helye/jellege: Nickelsdorf

Hangzás: Minden zenekar roadjai gördülékenyen szereltek át(lásd:360-ban gurulós dobcucc, stb)kivéve az Epica-ét. Minden zenekar PROFI hangszereket és kütyüket használt, néha indokolatlanul is.(lásd: Epica) A hangerő olykor bántóan, indokolatlanul nagy volt(lásd: Hatebreed)de a hangzás minden zenekarnál szinte végletekig profi.

Pontozás: 9


Előadás: Tömören: Minden zenekar kiemelkedően teljesített. A közönség díjazta is őket rendesen. Az Airbourne a feeling miatt,a Steel Panther a közvetlenség miatt nálam magasan vitte a zászlót, de a Suicide Silence kissé elmaradt a többitől. A díszlet minden bandánál egyszerűbb volt a piro javára.

Pontozás: 9


Általános benyomások: A helyszín mint mindig ugyanaz: Ausztria,Nickelsdorf. Ami a legjobban tetszett idén is az a rendezési profizmus. Ami kevésbé az az évről-évre növekvő embertömeg, a napijegyek feltehetően igencsak korlátozott számban való árusítása( el is fogyott ha egyáltalán volt hiszen a hetijegyekből van a fix nagy bevétel)10 eurós szemétszállítási díj felszámítása annak is aki nem szemetelt mint mi.(irdatlan mennyiségűt termeltek) Mivel már két éve is részt vettem így van viszonyítási alapom. Kijelenthetem, hogy jövőre már nem megyek hiszen a negatívumok már csak nőni fognak és nem csökkenni. Az itthoni mércével elsőre húzósnak tűnő jegyártól függetlenül ajánlom mindenkinek aki még nem volt mert hatalmas élmény főleg ha 40 éves lett az ember. : ) A látottak sorrendben a teljesség igénye nélkül: Like a Storm, Airbourne, Steel Panther, Five Finger Death Punch, Linkin Park, Suicide Silence,
Simple Plan,Black Star Riders, Epica, Hatebreed, Green Day, Sabaton.

Pontozás: 8
2017.06.18. - Írta: TÖRÖLT FELHASZNÁLÓ