Quick reviews
Összpontszám: 5.33
Ára: 1 Forint (€0)
Kiadás/gyártás éve: 2016
Vásárlás helye/jellege: Keszthely

Hangzás: A koncert Keszthely főterén került megrendezésre, este 9-kor. Mivel a zenekar jól van szponzorálva, kitűnő minőségű hangszereken játszhatnak, ez az albumokon hallatszik is. Viszont a hangosítás nem volt megfelelő. A lábdobot a legtöbb hangosító szokásának megfelelően kétszer akkora hangerővel és érzékenységgel kell megszólaltatni, mint ahogy azt az adott zene igényelné... 25-40Hz és barátai olyan mértékben búgtak, hogy a lábdob ütéseket se lehetett hallani. A többi hangszerről ne is beszéljünk. Az éneket lehetett hallani, mert hasított a közép-magas tartományban. De a többi hangszer... mintha nem is lett volna. A gitár egy kis helyet kapott a hangképben, de a basszusgitárt és a billentyűt sokáig kerestük.
Tudom, kövön nehéz hangosítani, és főleg a mélyekkel van baj. De ha nem 4 mélyláda és 2 top lenne, hanem fordítva, már jobb lenne a hangkép.

Pontozás: 3


Előadás: Bulizene. Ez egyértelmű. Tetszett is a közönségnek. Habár Ivánnak, a frontembernek volt pár érdekes megjegyzése, ami talán csak nekem nem tetszett. Például az a megemlítése, hogy ˝a következő szám szóljon azoknak, akik utálnak minket˝.
Vendégművész is volt a koncerten, akit azzal a megjegyzéssel konferált fel, hogy ˝ne legyen olyan szar a koncert˝
Úgy gondolom, azzal a menedzsmenttel ami nekik van, nincs szükség ilyen szóbeli megnyilvánulásokra. Persze attól még jól mutatnak a színpadon.

Pontozás: 7


Általános benyomások: A koncert ingyenes volt, a Keszthelyi Helikoni ünnepségek keretei között került megrendezésre. Mind a számlista, mind a számok előadása jól volt összerakva. Viszont a hangzás is el tudja rontani az egész koncertet. (egy gitáron is elég ha az egyik húr hamis csak)
Így aztán el is mentünk a koncertről. Hozzátenném, nem én voltam az egyetlen, aki e miatt panaszkodott. De fogalmazzunk inkább úgy, hogy jó is lehetett volna a koncert.
Tisztelem, és szeretem az ilyen zenét. Habár a 60-as években rengeteg ilyen előadó volt, de a maiaknak ez az újdonság erejével hat.
Szőrösszívű leszek a pontozással :-)

Pontozás: 6

GS ajánlat
 


HUF2016.06.27. - Írta: TÖRÖLT FELHASZNÁLÓ

Number of comments - 1

2016.06.28. 00:05:23
Ez korrekt cikk. Én még ingyen se néztem volna meg őket. Még a banda neve is gáz...