Quick reviews
Összpontszám: 10
Ára: 248 Forint (€1)
Kiadás/gyártás éve: 1993
Vásárlás helye/jellege: Könyvesbolt

Tartalom: Ha már mindent elolvastál a Guns N`Roses-ról és azt hiszed, mindent tudsz róluk… akkor olvasd el ezt a könyvet és megtudod, eddig szinte semmit sem tudtál róluk!˝
Metal Hammer

A fenti állítás igaznak tekinthető, ha visszamegyünk a kilencvenes évekbe, amikor még nem hódított az internet a rengeted hiteles és sokszor fals információival.
Mindenesetre akkor egy ilyen könyv a legtöbb rajongónak kincset ért.
Mick Wall, aki rock újságíróként ismert igazán hosszú és fáradtágos munkával készítette el ezt az igazán olvasmányos és szókimondó könyvet. Egészen odáig tart a történet, hogy kiadta a banda az UYI albumokat,bár ez már csak néhány mondatban jelenik meg.
A könyv láttatja, hogy érte el a banda a csúcsot, milyen nehézségeken mentek keresztül, miközben ott voltak egymásnak.

Pontozás: 10


Stílus: A stílusa a könyvnek a zenekar tagjai stílusából jön. Nyers és szókimondó, ami a srácok akkori énjét tükrözi. Ma már nevetségesnek hatna a ˝világ legveszedelmesebb zenekara˝ jelző, de akkor még kilógtak a sorból, és hitelesek voltak.
Nincs mellébeszélés, nincs cenzúra, csak a nyers igazság.

Pontozás: 10


Általános benyomások: Nagyjából 22 éve birtokomban van a könyv és ezalatt több tucatszor olvastam el. Valószínűleg még el is fogom.
Nincs benne egy pillanatnyi üresjárat sem, a könyvet szinte le sem lehet tenni. Persze aki nem rajongó, az nyilván neki sem kezd.
Egyetlen hibája van, hogy nem lett hosszabb.
Mindenesetre ott a helye a gyűjteményben.

Pontozás: 10

GS ajánlat
 

RM70NT
255 HUF2015.02.01. - Írta: Wylde

Number of comments - 2

2015.02.01. 22:00:24
2015.02.01. 21:59:22
Sweet Child O` Mine!