INACTIVE AD

Gibson SGJ Seymour Duncan szettel electric guitar

August 10, 2016, 9:25 am

Like a new one [used]
FOR SALE

Magyarország


Eladóvá vált a képeken látható 2014 Gibson SGJ, 120. évfordulós modell. Made in USA. Klasszikus 24.75˝ menzúra és ’Chocolate satin’ színű mahagóni test, de 24 bundos masszív jávorfa nyak, szép sötét és homogén rózsafa fogólap. Könnyű és nagyon kényelmes gitár, akusztikusan meglepően hangosan és hosszan zeng.

A gyári állapothoz képest az alábbi minőségi cserék történtek meg a gitáron:

- Csont felsőnyerget kapott
- Seymour Duncan pickupok: nyaknál StagMag (SH-3) hídnál Custom 5 (SH14)
- Az új hangszedőkhöz jó minőségű zárt házas 3 állású kapcsoló és 500k alpha potik kerültek a gitárba, a tone potikon 0.22 kondikkal, így jóval kevesebbet vágnak és sokkal precízebben belőhetőek
- Reflektoros potigombok

Minden alkatrész újonnan, Magyarországon vásárolva, oroszlánbarlangék által beépítve. Hangszedőkhöz adom a kis dobozkáikat is. Azon kívül, hogy picit kifényesedett a pengető kéz alatti része a testnek, a gitár hibátlan esztétikai és műszaki állapotban van. Természetesen a gyári tokjában, eredetiségét igazoló papírokkal-füzetkékkel és a nyakpálca állító szerszámmal együtt kerül átadásra.

Csere érdekelhet legalább ilyen színvonalú vagy magasabb kategóriás gitárra, ami mindenképp 25.5˝ menzúrás, preferáltan jávor fogólapos, fix húrlábas vagy tremolós, de nem Floyd Rose rendszerű.

Ugyanilyen hangszedőszett akcióban:
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »