Roland BK5-hangszer beszámítással is synthesizer

April 3, 2018, 5:58 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Cseréld le most a régi hangszered!!Jó állapotú hangszert beszámítok...amit adok.... 24 hó magyarországi garanciával,magyar leírással ,originál bontatlan berendezés!A demo darabra ajánlatokat várok!

Termék leírás:
Sokoldalú billentyűs hangszer, kíséret-automatikával és beépített hangszórókkal
Hangszínek sokasága, Music Assistant és változatos kíséretek a legkülönbözőbb zenei műfajokban (beleértve a kelet-európai, latin-amerikai és ázsiai stílusokat is).
Könnyen átlátható, grafikus kezelőfelület
A kiváló Reverb, Chorus, EQ és többsávos kompresszor effektek mellett, több tucat multi-effektet is tárol a hangszer
Stílus kompatibilitás a Roland BK-7m/E-széria/ G-széria/VA-sorozat hangszerekkel
Az SMF, MP3, WAV és Rhythm formátumok közvetlen kezelése USB memóriáról és azonnali audio felvételkészítés USB memóriára
Automatikus akkord felismerés az SMF fájloknál
Video kimenet az SMF/MP3 dalszövegek külső képernyőn történő megjelenítéséhez


Hátlap
Első osztályú egyszemélyes zenekar
Egy hangszer, egy zenész… A BK-5 bemutatkozásával, a Roland egy újabb mérföldkőhöz ért a kíséret-automatikás hangszerek fejlesztésében. A BK-5 csúcsminőségű, megújult hangszínei párosulnak egy felhasználóbarát kezelő felülettel és számos új lehetőséggel. Ez a hangszer tökéletes választás az ˝egy személyes zenekarként˝ működő szórakoztató zenészek számára, illetve a hobbi vagy amatőr zenészeknek egyaránt.



Hanggenerátor
A BK-5 csúcsminőségű hanggenerátora több mint 1,100 lenyűgöző hangszín és több tucat dob- és ütős készletet megszólaltatását teszi lehetővé. A hangszer egy időben 128 hang megszólaltatására képes, kompatibilis a legelterjedtebb hangszínkiosztás-formátumokkal (GM2, GS és XG Lite). Ennek köszönhetően a Standard MIDI File formátumú dalok a BK-5 kiváló hangszíneivel szólalnak meg lenyűgöző minőségben.

Kreatív működtetés
A MIDI fájlok belső hanggenerátorral történő megszólaltatása mellett a BK-5 lehetővé teszi audio fájlok lejátszását és kezelését is. Külső USB memóriáról MP3 vagy WAV fájlok játszhatók le közvetlenül (betöltés nélkül!), a hangszer szabályzóival megváltoztatható a dalok hangneme és tempója az ének hangtartománynak és előadásmódnak megfelelően. A BK-5 Center Cancel funkciójával minimalizálható bármelyik audio dal fő ének szólama, a karaoke felhasználás érdekében.

USB kompatibilitás
A BK-5 képességeinek bővítéséhez, különböző USB tárolóeszközöket csatlakoztathat az USB porton keresztül, ami lehetővé teszi a zenei fájlok lejátszását és módosítását/ mentését. Az USB porton keresztül felvételeket is készíthet az előadásról. Ezeket a felvételeket audio fájlként (WAV, 44.1 kHz/16-bit lineáris formátum) tárolja a USB eszköz.



Video kompatibilitás
A BK-5 video kimenetére külső monitor csatlakoztatható, amely lehetővé teszi, hogy előadás közben a közönség vagy a többi zenész kövesse a dalszövegeket vagy a dalok akkordmenetét. Varázsolja az előadást vizuális élménnyé!

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »