- Emese hollow body jazz gitár jazz guitar

July 1, 2015, 6:53 pm

Brand New
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Vadonatúj, félakusztikus jazz-blues gitár. Prémium minőséget képvisel, bevezető -gyakorlatilag diszkont- áron. A gitárok csak alapos mechanikus beállítás után kerülnek értékesítésre. A képeken a most meghirdetett típus látható.

- Emese HB31.....................bevezető áron, számlával, 1 év garanciával.
Nagytestű, félakusztikus jazz-blues gitár, Gretsch stílusban építve és szerelve. A test formája, a fej, a fogólap berakásai, a kezelőszervek elhelyezése a patinás elődöt idézi. Domborított fedlappal, hátlappal, mahagóni testtel, rózsafa fogólappal, két humbucker hangszedővel, nagyon jazzes hanggal, aranyra színezett hardverrel.

A nyak keskeny és lapos, nagyon kényelmes. A beállított hangszeren a 12. érintő fölött az E6 húr 2,0 mm, az E1 pedig 1,8 mm (vagy ez alatti) magasságban van. Ez a gitár áránál sokkal nagyobb értéket képvisel. Ára alapján akár egy kezdő jazz-blues gitárosnak is jó választás, de lényegesen többre is képes a modell. A fentiek szerint beállítva pedig egy professzionális zenész társa lehet.

Kapcsolódó kérdésekre szívesen válaszolok, amint időm engedi.

Üdvözlettel:
Hamiskás :)
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Related ads