INKAKTIVE ANZEIGE

Fishman Presys 301 Blend akustische gitarre elektronik

March 16, 2014, 3:18 am

Wie neu [gebraucht]
VERKäUFLICH

Magyarország

verbundene Anzeigen



Fishman klasszikus és akusztikus gitár hangoló, előerősítő és hangszedő készlet, BEÉPíTETT MIKROFONNAL!

Egy hírnevére méltó gyár, az akusztikus gitár hangosításának feladatát modern megközelítéssel megvalósító kiváló terméke ez a beépítő készlet. A szokásos piezó húrláb-hangszedő jelén kívül egy hátsó kondenzátor (elektret) mikrofonnal a gitár testén belüli hangot is felhasználja az elektronika. A piezó és a mikrofon jelének arányát egy potméterrel tetszésünk szerint beállíthatjuk - keverhetjük. A gerjedékenység csökkentésére egy fázisváltó kapcsoló és egy gerjedésgátló potméter (hangolható lyukszűrő) is be lett építve. A 3 sávos hangszínszabályzó és a hangerőállítási lehetőség teszi teljessé a hang kézbentarthatóságát. Kedvenc akusztikus vagy klasszikus gitárunkat ezzel a szettel, némi kézügyességgel és törődéssel vérbeli elektroakusztikus gitárrá, elektromos erősítésre, stúdió hangfelvételre alkalmas hangszerré varázsolhatjuk.


A készlet tartalmazza a Fishman elektronikát a beépített mikrofonnal, a piezó húrláb hangszedőt, a csavarokat, a műanyag beépítő keretet, a gitár-jack csatlakozót, egy kábelrögzítőt és egy angol nyelvű leírást, ábrákkal. A 9V-os elem nem tartozék. Ennek élettartama (ha prémium kategóriás az elem) a gyártó szerint 88 üzemóra!

Ha kell, postán küldöm a terméket, melynek költsége a vásárlót terheli.
Számlaadás, 1 év garancia.
Köszönöm a figyelmet!

Niemand hat Bewertungen für dieses Instrument hochgeladen. Wenn Sie Erfahrung damit haben, helfen Sie bitte anderen und laden Sie es noch heute hoch.
Upload review here »

Sie können alle Bewertungen unserer Mitglieder lesen here »



verbundene Anzeigen