Roland RD-300sx digital piano

February 5, 2023, 2:32 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

2008-ban vásárolt szeretett Roland RD-300sx, a hozzá tartozó eredeti adapterrel, Roland DP-10 sustain pedállal, és Veiger félkemény gurulós tokkal együtt kihasználatlanság miatt eladó. Egy helyen látható apró esztétikai hibán kívül szép állapotban van. Egyetlen technikai hibája, hogy a zone level-nél található, lower potméter (másodlagos hangerő szabályzó) 0% vagy 100% értéken működik, az átmenet a két érték között nem. Engem egyáltalán nem zavart, mivel ha layer-eztem (egyszerre szólal meg két hangminta egy időben) két hangmintát pl.: zongora+vonós, akkor a zongora hangminta volt a lower, a vonós pedig az upper, így szépen tudtam játszani a vonós hangminta hangerejével, hogy milyen arányban szóljon a zongora hangminta alatt.

Kipróbálható Budapesten.
Csere nem érdekel, az ára fix és kizárólag egyben adom.


88 mintából álló, multi-sample zongorahang
Kompakt progresszív kalapácsmechanika
Könnyű súly a hordozhatóság érdekében (15, 5 kg)
128 hang polifónia
78 beépített multi-effekt, 2 sávos EQ dedikált szabályozóval
32 programozható beállítás
USB MIDI csatlakozó számítógépes kommunikációra PC/MAC
Split és Dual funkciók használata/ master keyboard funkciók
Beépített GM2 hangbank
A csúcsmodell RD-700SX-el együtt fejlesztve, az RD-300SX ugyanazt a kiváló, 88 hangon mintavett multi-sample zongorahangot tartalmazza, mint a nagyobb testvér, továbbá a 128 hang polifóniát és kibővített hangszínkészletet kínál. Tudása alapján mindenképpen a nehézsúly kategóriába sorolhatjuk a hangszert, azonban fizikailag súlya az egyik legkönnyebb 88-billentyűs zongorává avanzsálja, tehát a szállítás koncertről-koncertre igazán nem okoz gondot.
Kompromisszumok nélküli hangzás és játékérzet.
A Roland legfejlettebb processzorának köszönhetően az RD-300SX nehézsúlyú jellemzőkkel van felvértezve, egy könnyen szállítható testbe építve. Sok közös vonása van a nagyobb testvérrel, az RD-700SX-el, mint a 128-hang polifónia, a 88-hangon egyenként mintavett koncertzongora hullámformák és a több száz különféle hangszín és ritmus a jazztől a techno-ig.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »