EarthQuaker Devices Gray Channel effect pedal

January 23, 2023, 10:57 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy viszonylag ritka és nagyon menő EarthQuaker Devices Gray Channel Dynamic Dirt Doubler torzítópedál gyári, megegyező szériaszámos dobozában, tartozékaival, újszerű állapotban.
A legfullosabb DOD 250 overdrive alapján készült pedál. Két hasonló de mégis eltérő karakterű oldal, oldalanként 3 mód, végtelen mennyiségű lehetőség és hang. Egyszerűen csodálatosan szól, szinte bármilyen erősítőből lehet vele brutálisan harapós és masszív hangokat előcsalogatni, de tiszta/enyhén torzított hangzásokra ráültetve tudja a legnagyobb csodát művelni. Gyakorlatilag overdrive-tól szinte a fuzz tartományig alkalmazható gain és karakter szempontból is.
Az egyik kedvenc pedálom ami valaha megfordult nálam, de mivel stílusváltásban vagyok és nincs olyan erősítőm, amihez ideális lenne, inkább továbbadnám hogy okozzon legalább annyi örömöt másnak is, mint sokáig nekem okozott.
Már nem gyártják, és használtan sem tolonganak a piacon (ami nem lep meg).
Csere ill. beszámítás nem érdekel. Kipróbálásra sajnos nálam jelenleg nincs mód. Budapesten belül a kívánt helyre tudom vinni, hogy a saját cuccodon próbálhasd ki illetve hangszerboltban is találkozhatunk. Foxpost a vevő terhére megoldható.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Zoom MS-60B SET
Zoom MS-60B SET