Marshall Made in England effect pedal

October 15, 2023, 1:46 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó egy igazán különleges ˝időkapszula˝, egy eredeti, Made in England Marshall Guv`nor pedál gyári, megegyező szériaszámos dobozában, tartozékaival, korához képest - és egyébként is - csodálatos állapotban. Azt hiszem, ilyen szettet már igazán nehezen lehet találni, és határozottan gyűjtői értéket képvisel. A pedál természetesen tökéletesen működik, és tudja azt a hangot, amiért annyira szeretett és keresett. Talán az első amp in the box pedál, de a mai napig nehéz jobbat találni, ha a Marshall hangról van szó - instant kihajtott Marshall JCM 800 hang, instant Gary Moore hang, hiszen az ő leginkább preferált pedálja volt, még Soldano SLO-100 mellé is használta.
Az elmúlt években a Guv`nor pedálok ára rendkívüli mértékben elszállt, még az eredeti, de Made in Korea darabok is rendkívül magas összegekért kelnek el. Azért adom el, mert az árára nagyobb szükségem van.
Utolsó, végleges ár, ebből nem tudok már engedni.
Csere ill. beszámítás elsősorban az alábbiak esetén érdekelhet:
- Fender FR-12 FRFR láda.
- Rackes csöves előfokok (pl. Marshall JMP-1) és végfokok (pl. Marshall EL34 vagy Mesa 2:90), esetleg komolyabb effektek (Eventide, Lexicon stb).
- Legalább 20U magas álló rack szekrény, esetleg további rackes elemek (pl. looperek, kapcsolók, midi vezérlők, stb).
Amennyiben mást ajánlanál csereként vagy beszámításként azt csak nagyon jó ajánlat esetén tudom megfontolni.
Kipróbálásra sajnos nálam jelenleg nincs mód. Budapesten belül a kívánt helyre tudom vinni, hogy a saját cuccodon próbálhasd ki illetve hangszerboltban is találkozhatunk. Foxpost a vevő terhére megoldható, de több okból is inkább személyes átvételt preferálnék.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »