- Reactive Loadbox 50W attenuator

January 21, 2023, 6:00 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kihasználatlanság miatt eladnám az alábbi reactive loadboxot.
Hangsúlyoznám, hogy reaktív, tehát nem egy nagy teljesítményellenállás meg pár drót, hanem kondikkal és tekercsekkel kiegészülve hasonlóan ˝rúg˝ vissza az erősítőnek mint egy hangszóró, ezáltal megmarad a hang élénksége, dinamikája, persze mindezt csendben.

Magam építettem, a Suhr Reactive Load és a Tubetown Tonehound kapcsolásából inspirálódva. Neutrik aljzatok, Mundorf tekercsek és kondik, Alpha poti, magas minőségű ellenállások.

A ház extrudált alumínium illetve CNC-mart elő-hátlap a kiváló hőelvezetéshez, a hőelvonásban pedig még további segítség a félaktív hűtőventillátor is. Ezt az erősítőből jövő teljesítmény hajtja, így játék közben dolgozik, nem igazán reklámozzák, de a suhr is így működik, így nincs szükség külső tápegységre, vagy adapterre, teljesen passzívan teszi a dolgát.

8 ohm-os 20-30W-os erősítőt vidáman kihajtottam ezt használva és ugyan az alkatrészek tűrésébe jóval nagyobb teljesítmény elnyelése is belefér (100-150W), mégis legfeljebb 50W-os erősítővel való használatot javaslom kellően biztonságos felső határként. Az előlapi potméterrel a vonalkimenet hangereje állítható. Gumitalpakon nyugszik.

Csere- beszámítás köszönöm nem érdekel.
Személyes átvétel megoldható Győr-Mosonmagyaróvár vonalon, vagy Foxpost megoldható.

Vess egy pillantást a többi hirdetésemre is, hátha találsz valami szimpatikusat!
Köszi!
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »