Gibson Les Paul Standard 50s Goldtop + Wizz PAF electric guitar

January 30, 2023, 1:14 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladóvá vált Gibson Les Paul Standard `50s Goldtop gitárom műszakilag tökéletes és a képeken látható szinte új állapotban.
Made in USA, 2020. Ez már nem az Gibson, amit a 2010-es években sok esetben könnyen lehetett kritizálni. A CEO váltás óta megint minőséget gyártanak... na de milyet!
Egészen egyedi (és szerintem elképesztően gyönyörű) nutella mintás mahagóni, az egyik legsötétebb és leghomogénebb rózsafa, amit valaha gitáron láttam. A megidézett korszaktól elvárható vaskos nyak. Csodálatos részletek mindenhol. Minden tekintetben 1957 Reissue (R7) színvonal. A képek nem tudják visszaadni, hogy milyen gyönyörű a gitár élőben.
A gyári, egyébként remek hangú BurstBucker 1/2 pickupszett (megvan még, csak másik gitáromba került) Wizz Premium Clone P.A.F. szettre lett cserélve. Ezek olyan egyedi készítésű, 50-es évekbeli speckóknak megfelelően készülő, Made in USA alkatrészekből Európában épített hangszedők, amiket sokszor valódi, de az eredeti pickupokkal már nem rendelkező 50-es évekbeli Gibsonokba is beépítenek pótlásként világszerte. Azt, hogy ezekkel a hangszedőkkel mi jön ki a gitárból, nem lehet szavakkal leírni, hallani kell. A teljesen autentikus PAF hangkarakter és kimeneti jel. Nyak kb. 7.7k, híd kb. 8.3k ohm. A hangszer kapott két Jupiter Bumblebee kondit is a teljes `50s hangzásvilág érdekében. Ha Gary Moore hangzását keresed, nagyon jó nyomon jársz. Ez a hangszer úgy szól, ahogy semmi más, amit eddig hallottam. Igény esetén az eredeti hangszedőivel (vagy az eredeti hangszedőket is a gitár mellé adva) is eladó lehet, ebben az esetben az ár változhat.
A gitár gyönyörű állapotban van, egyedül a stopbaron figyelhető meg némi kopás a fényességből, illetve a nyakpálca takaró az eredeti `50s hangszerekhez hasonló, eredeti Gibson felirat nélkülire lett cserélve.
Gyári, még vanília illatú keménytokja jár hozzá, illetve a Wizz szett doboza és gyári króm fedői is, melyeket direkt nem gyárilag ráforrasztva kértem.
Az árról nem szeretnék sokat írni, úgy gondolom, bárki meg tudja találni, hogy mennyibe kerül most egy ilyen hangszer és a Wizz hangszedőszett. Ha sokallod, tegyél egy ajánlatot és egyezzünk meg. Az eladás oka, hogy hosszú évek után más hangzás és zenei stílus felé mozdultam, tehát más jellegű hangszerekre van szükségem. Ettől függetlenül nem mindenáron eladó.
A fentiek okán az alábbi hathúros gitárok és egyéb cuccok esetén érdekelhet csere illetve beszámítás:
- Music Man gitárok (elsősorban JP vagy Majesty, esetleg Sabre, Cutlass vagy HH pickupkiosztású Luke modellek).
- ESP Horizon gitárok, esetleg más Floydos HH vagy HSH kiosztású ESP modellek.
- Floydos, kétoktávos HH vagy HSH pickupkiosztású superstratok. Elsősorban 80-as vagy korai 90-es évekbeli hangszerek mint pl. Ibanez RG550 vagy RG570, Kramer, Charvel, stb., de minden hasonló, kétoktávos Floydos HH illetve HSH kiosztású hangszer szóba jöhet.
- Mesa Mark erősítők, elsősorban fejek.
- Esetleg PRS USA modellek.
- Esetleg Fractal Audio Axe-Fx III, elsősorban Mark II vagy Turbo.
De azért még ha nem is a fentiek közül lenne ötleted, akkor is írd meg mid van, és beszéljünk róla. Értékegyeztetést ésszerű kereteken belül be tudhatok vállalni, de nem tudok a hangszer értékének kétszeresét ráfizetni.
Kérek mindenkit, hogy ne raboljuk egymást idejét és tiszteljük meg egymást azzal, hogy maradunk az előremutató kommunikációnál. Köszönöm :)
Kipróbálásra sajnos nálam jelenleg nincs mód. Budapesten belül a kívánt helyre tudom vinni, hogy a saját cuccodon próbálhasd ki illetve hangszerboltban is találkozhatunk. Budapesten kívüli megvásárlás is megoldható lehet megállapodás szerint.
Kérésre e-mailben nagyobb és részletesebb képeket küldök akár külön kérés szerinti részletekről is.

read the test »
Full points in the review: 10 ponits

read the test »
Full points in the review: 10 ponits



You can read all the reviews from our members here »



Related ads