Laney LC50 fullcsöves guitar amplifier

February 6, 2023, 9:08 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Az első tisztességes ajánlat viheti.

LC50 mk2 kombó erősítő részéből kialakított fej. Az erősítő műszakilag érintetlen, csak új házat kapott. Én csináltam fenyő polcból. (Van egy-két ˝így készült˝ kép is, illetve van kép a donorról.) Tiplizve, ragasztva és csavarozva is van, igen masszív. A bőrözés is az én munkám, fekete műbőr szövet. Abszolút vállalható, de természetesen nem tökéletes. A használat nyomai már látszanak rajta. Igyekeztem reális képeket készíteni. Az egyik képen látszik, hogy terveztem rátenni fém sarokvédőket, de végül eladtam őket. Ha valaki ilyet szeretne, elmondom honnan szerezheti be.
50 wattos társaihoz képest kisebb és könnyebb, de ugyanakkorát szól.
Fantasztikus pedál platform, komoly headroommal a tiszta csatornán, párhuzamos effekt looppal és igazi rugós zengetővel. Természetesen a torzított csatornája is tökéletesen teszi a dolgát. A két csatorna külön hangszínezhető. A reverb és a csatornaváltás lábkapcsolható. Labkapcsolóm nincs hozzá.
Fuzz pedált, külső hangkártyát, Seymour TB-4-et, DiMarzio Super Distortion F spaced hangszedőt beszámítok, illetve eladható dolgokra cserélhető.

Paraméterek:
Az erősítő: made in the United Kingdom
A doboz: made in Diósd
2 db ecc83 -as Ruby előfokcső
1 db ecc83 -as TAD előfokcső
1 db e83cc -s TAD highgrade előfokcső
2 db TAD EL34B-STR végfokcső
Méretek(mm):
560*300 (fogantyúval, talppal együtt)*290
Csövek nem szorulnak cserére.
Súly: kb 15-16kg lehet

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »