Korg Modwave synthesizer

November 19, 2022, 4:20 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

J E G E L V E ! ! !

Eladó egy lakásban keveset használt, 2021 decemberben vásárolt garanciális
hangszer. Kiváló esztétikai és műszaki állapotban. Papírjaival, tartozékaival, dobozával.

Csere, beszámítás esetleg Korg PA1x, PA600, Yamaha Tyros1, Tyros3, illetve hasonló jellegű
hangszerre. Csak ép és szép, teljesen működőképes készülék jöhet szóba.
Ludányhalásziban kipróbálható, onnan elvihető.

Adatai, leírása:

A következő lépcső a wavetable szintézisben
1985-ben a Korg bemutatta a DW-800-et, mely a digitális oszcillátora egyedi hullámformák megvalósítására volt képes, az ezt követő analóg szűrő pedig karcos, zenei karaktert kölcsönzött neki. A modwave ezt a koncepciót emeli mai szintre: immáron sztereó wavetable oszcillátorok, hatalmas PCM minta könyvtár , klasszikusokat emuláló sztereó filterek és számtalan modulációs lehetőségek alkotnak érdekes és zenei kombinációkat. A 37-billentyűzetes kompakt kialakítás és az intuitív, könnyen kezelhető interfész rendkívül kezes, mind a színpadon, mind a stúdióban!
Több mint 230 millió wavetable variáció
A modwave alapból 200 wavetable-t vonultat, fel, mely mindegyikéhez 64 hullámforma tartozik - ezt ha felszorozzuk a moprh és modifier funkciókkal, akkor több mint 230 millió variáció jön ki! Ezen túl WaveEdit formátumban a saját mintáinkat is felrakhatjuk, valamint a Korg saját, több gigás PCM mintáit is használhatjuk!
MS-20 és Polysix szűrők
A szűrők esetén is lehetőségünk van többféle karaktert megvalósítani: ízlés szerint alkalmazhatjuk a klasszikus MS-20, vagy Polysix modellezett szűrőit, de természetesen, amennyiben nem akarunk valami erőteljes karakterrel formálni, használhatjuk a Korg bevált multimode szűrőjét.
A Kaoss Pad visszatért!
1999-től kezdve rendkívül meghatározó volt a Korg Kaos Pad - egészen egyedi élményt nyújtott a szokásos potméteres vezérléssel szemben. Most nem csak ezt a jellegű XY érintőpadot találjuk meg a modwave-ben, hanem a Kaoss Physics algoritmust, mely a különböző felületeken pattogó labda viselkedését modellezi, ami remek forrás a paraméterek randomizációjára.
Motion Sequencing 2.0
A wavestate-hez hasonlóan lépesnként manipulálhatjuk a wavetable-ek, minták legkülönbözőbb paramétereit, non-lineáris élményt keltve.
• 37 billentyű (billentés-érzékeny)
• Modulációs és hajlító kerék
• Arpeggiator
• Polifónia: 32
• MIDI bemenet és kimenet
• USB csatlakozó
• Pedál bemenet
• Méretek: 565 x 93 x 338 mm
• Tömeg: 2,9 kg
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »