Gallien-Krueger 700RB II + NEO 410 + NEO 210 bass amplifier head and cabinet

November 19, 2022, 10:24 am

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható bass cuccom. Minden tökéletesen működik, a 410 láda egyik kerekén lejött a gumi, de használható. Az fej egy 2U Thomann, erős műanyag rackban van. A ládákhoz külön varrattam vastag szivacsos, zsebekkel ellátott, merevített huzatokat. A cucchoz adok két db Klotz hangfal kábelt amin Neutrik csatik vannak. Adok ajándékba hozzá 4db négypólusú Neutrik speakon csatlakozót, hogy tudj gyártatni magadnak olyan hangfalkábeleket amivel a biampot is klasszul tudod használni majd.

Ha kis buli van a 210-es ládát egy kézzel elviszed, ha kicsit nagyobb cucc kell akkor 410, de ha nagyot akarsz villantani akkor viszel mindent és 610 is lehet a dologból. Egy nagyon kompakt és erős szettet tudsz venni ami tuti nem fog csalódást okozni.

A felszerelést egyben szeretném eladni. Csere köszönöm szépen, de nem érdekel. Kipróbálni, átvenni Szolnokon lehet, de szállításban Budapest - Szolnok vonalon tudok segíteni.

A telefonszám végéről le kell hagyni az utolsó kilencest.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »