Fender Jb ultra Texas Tea bass guitar

March 21, 2023, 2:58 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Fender American Ultra Jazz Bass MN Texas Tea 4-húros elektromos basszusgitár

Széria: American Ultra
Test: Éger
Testforma: Jazz Bass
Nyak: Juhar, Modern ˝D˝ profil
Menzúra: 34˝ (86.36 cm)
Rádiusz: 10˝ - 14˝ (254 mm - 355.6 mm)
Fogólap: Juhar, blokk berakással
Bund: 21, Medium Jumbo
Hangszedő: Ultra Noiseless Vintage Jazz Bass (híd), Ultra Noiseless Vintage Jazz Bass (közép)
Elektronika: Fő hangerőszabályzó, pickup választó potméter, magas, közép, mély, passzív hangszínszabályzó, aktív/passzív mini kapcsoló
Szín: Texas Tea
Mellékelt tok: Elite Molded Case
Az American Ultra a Fender legfejlettebb elektromos gitár- és basszusgitárcsaládja, amely a legigényesebb játékosokat is kielégíti, akiknek maximális precizitásra, teljesítményre és nagyszerű hangzásra van szükségük.

A Jazz Bass a második basszusgitármodell, amelyet Leo Fender mutatott be - először 1960-ban Deluxe Bass néven. A Jazz Bass elnevezésre végül azért esett a választás, mert a Fender úgy érezte, hogy egy ilyen paraméterekkel rendelkező basszus különösen a jazz-zenészek számára lenne vonzó. Ebben azonban egy kicsit tévedett, mert ma már a ˝JB˝ sok más zenei műfajban is megtalálható, ahol a meleg, vastag hangzásuk alkalmazható.

Ennek a basszusgitárnak a teste égerfából készült, amelyhez egy modern D-profilú, uretánlakkozású juhar nyak van csavarozva. Juhar fogólappal van felszerelve, amelynek kombinált sugara 10-14``, ami azt jelenti, hogy a test felé laposodik. A hangszer nyomtávja 864 mm, a nulladik bund 38,1 mm.

A hangot két single coil hangszedő ragadja meg, amelyek között a Pan Pot gombbal lehet választani. A basszusgitár aktív elektronikával van felszerelve, háromsávos equalizerrel, az aktív áramkör egy billenőkapcsolóval kikapcsolható, és csak a hangerő- és hangszínszabályozót lehet használni.

A húrokat négy köves tömör kobakban rögzítik, a hangolás vintage stílusú Fender ˝F˝ mechanikával történik. A hardver krómozott. A hangszer lakkozott felületét háromrétegű koptató védi.

Mint minden Fender hangszer, ez a basszusgitár is kiváló minőségű kivitelezéssel, páratlan hangzással és időtálló konstrukcióval rendelkezik. Ha egy megbízható, gyakori használatra alkalmas eszközt keres, mindenképpen jöjjön el és nézze meg.
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »