AKG P420 condenser microphone

May 24, 2022, 12:04 am

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Projekthez vettem a hitspace-en 2 éve, amiből nem lett semmi, használva talán ha kétszer volt, a lakásból nem vittem ki.

Új ára most a hitspace-en 78.900 Ft, 68.000 Ftért vihető.

Leírás:

Neutrális hangzás - részletgazdag felvételek bármilyen hangforrásra

A P420 az AKG Perception szériájának zászlóshajója - ez a kétkapszulás nagymembrános kondenzátor mikrofon mind a stúdióban, mind a színpadon magabiztosan megállja a helyét.

20Hz-20kHz közötti frekvenciatartományban rendkívüli pontossággal rögzít - kiegészítve 300Hz-es, 12dB/oktáv mélyvágó szurojével és -20dB-es padjével egészen 155dB hangnyomásig helyt áll a legkülönbözobb szituációkban, legyen az stúdiófelvétel, színpadi hangosítás, vagy broadcasting.

Többféle karakterisztika a szélesköru használhatóságért

A P420 meleg, természetes hangját könnyen a rögzíteni kívánt forráshoz igazíthatjuk: kardioid, omni, vagy 8-as karakterisztikájával könnyedén igényre szabható, legyen az zenekari szituáció, zongora, fa-és rézfúvósok, gitár, dobok és egyéb perkusszív hangszerek, nem fogunk csalódni.

Kiegyenlítettsége, részletgazdagsága könnyeddé teszi a vele való késobbi munkálatokat, teltsége, csillogó, de mégsem harsány magasai révén könnyen kiegyensúlyozott felvételeket készíthetünk, melyek ténylegesen visszaadják a rögzített forrás élettel teliségét.

A csomag tartalmazza a mikrofonhoz tartozó felfüggesztést és egy hordtáskát
No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »



Special offer

Shure A7WS
Shure A7WS