Kasleder Yeti Drive low-gain verzió pedal

July 27, 2022, 1:47 pm

Like a new one [used]
FOR SALE

INACTIVE AD

INACTIVE AD

Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

K. Albert Mester nagykorú elkövető egy csodás alkotása eladó.

!!! EZT A PEDÁLT ÉS A KASLEDER GERMANIUM ACID FUZZ PEDÁLOM EGYBEN ODAADOM 60 EZER FT-ÉRT !!! GERMANIUM ACID FUZZ: gsfanatic.com

Pár infó:
A Kasleder Yeti Drive család létrejöttét a korai Big Muff pedálok hangzása inspirálta, viszont egyik Yeti Drive pedál sem szimplán csak egy újabb BM klón, hanem valami teljesen más. Miben más? Hangszínében és a torzítás szövetében. A legtöbb BM pedál hangjára jellemző a nagyon erős mélytartomány és az éles, reszelő magastartomány ellenben a középtartomány hiányával. A Yeti Drive pedálokban a frekvenciatartomány sokkal kiegyenlítettebb, kevesebb a mély és magas tartomány, viszont erősebb a közép. Ezáltal pedálunk szerepe a zenében kevésbé lesz tolakodó, viszont érthetőbb, univerzálisabb, kevésbé agresszív hangot kapunk. Felhasználóbarátabb, sokoldalúbb, kezelhetőbb hangról beszélünk.

A világoskék Yeti Drive pedál a Yeti család low-gain verziója. A 3 tranzisztorra épülő áramköre izgalmas elrugaszkodás a klasszikus BM áramköröktől. A torzítás szövetét a nagyon ritka NOS szilícium diódák és a vintage NOS szilícium tranzisztorok teszik egyedivé. Mindenféle stílusban tökéletesen megállja a helyét, hangszertől és erősítőtől függetlenül. Ajánljuk minden olyan gitárosnak, aki szereti a tradicionális hangzásokat, de mer kísérletezni új hangokkal.
Saját fül alapján :) azt mondanám, hogy egy nagyon modern tube screamerre hajaz leginkább a hangja, nagyon kiszól a zenéből, kellemesen orros, középdús.

VOLUME: az effekt kimeneti hangereje állítható.
TONE: passzív hangszínszabályzó, a magasfrekvenciás hangokat tudod vele vágni.
SUSTAIN: a torzítás mértékét tudod vele állítani.
TÁPELLÁTÁS: A pedál használható elemről vagy egy normál, Boss szabványú DC 9V-os adapterről. Az áramkör áramfelvétele minimális (pár mA), ezért egy jó tartós elemmel sokáig használható a pedál.

Minden Kasleder pedál True Bypass és a legjobb minőségű alkatrészek felhasználásával készül (Alpha pots, Neutrik jacks, Nichicon, Wima, Philips caps, stb.), kompromisszummentes megoldást kínálva ezzel a legigényesebb zenészek számára is.

Teljesen új, csak kipróbálva volt, matricákkal, söralátéttel, dobozával.
Az eladás oka, hogy eszméletlen mennyiségű torzító gyűlt össze nálam, sose fogok ennyit használni, szóval vegyétek vigyétek :)
Csere octafuzz (leginkább Kasleder Voodoo Child vagy El Diablo) vagy kompresszor pedálra, mindből a komolyabb kategória érdekelne inkább. Esetleg a BOSS RC-300 loopere is érdekelhet értékegyeztetéssel.

Átvétel Dunavarsányban, vagy környékén, esetleg Budapest déli részén. Foxpost játszhat előre utalás után, így a POSTAKÖLTSÉG BENNE VAN AZ ÁRBAN!
Telefonszámnál az utolsó nulla nem játszik.

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »