DeArmond S-65 electric guitar

March 13, 2022, 12:53 pm

Good condition [used]
FOR SALE

INACTIVE AD


Magyarország



--- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT --- EXPIRED ADVERT !!! --- EXPIRED ADVERT ---

Eladó jó állapotú DeArmond szólógitár. A cég gitárjai mellett hangszedőiről vált híressé, felvásárlás után a Gulid márka kistestvére lett, csakúgy mint a Gibson-Epiphone, Fender-Squier párosok. A gitár a Guild S-100 modelljének formavilágát követi, a szokásosnál kicsit vaskosabb nyaka van, de ez kifejezetten jót tesz a hangkitartásnak. Csavarozott nyaka ellenére kifejezetten jó sustainje van. Humbucker szedői vintage jellegűek, igen áttetsző tiszta hangszínen szólnak, de a megfelelő pedál/erősítő kombinációval metál jellegű hang is szól belőle (videó).

Szerettem ezt a gitárt, de már van mellette pár jóval felsőbb kategóriába tartózó hangszerem, így továbbadnám annak, aki ilyen jellegű gitárra vágyik. A hangszer jó állapotú, egy-két karcot és szokásos lakkrepedést leszámítva hibátlan, nagyon alacsony húrmagasságra beállítva, nem csörög-zörög sehol. Új Ernie Ball húrkészlet van rajta, adok hozzá egy vászontokot, viszont a képeken látható állvány nem képezi az ajánlat részét.

Az alábbi videón látható-hallható akció közben, bocs a minőségért, 8 éve készült az akkori mobilvideó technikával.

No one uploaded any reviews for this instrument. If you have experience with it, please help to others and upload it today.
Upload review here »

You can read all the reviews from our members here »